Libnet.ro
UNICEF

14:15

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara. continuă pe Hotnews

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui mare spital din Wuhan, epicentrul epidemiei cu coronavirus, a murit dupa ce s-a imbolnavit din cauza virusului. Liu Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Coronavirusul Covid-19 ar fi provenit din doua laboratoare secrete din Wuhan, nu din piata de fructe de mare. Ce operatiuni desfasurau laboratoarele

Sursa coronavirusului Covid-19 nu ar fi serpii din piata de fructe de mare din Wuhan, ci ori un laborator situat la doar 280 de metri de piata respectiva, ori un altul aflat la 12 kilometri de piata, au.

Copil de trei luni, mort intr-un spital din Suceava

Un copil de trei luni din Suceava a murit nevinovat dupa ce parintii lui nu au putut scoate un duplicat dupa actele medicale fara sa plateasca o taxa impusa de Consiliul Judetean printr-o hotarare. Micutul suferea de o malformatie complexa la inima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )