Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dirijorul Camil Marinescu a murit din cauza COVID-19. Artistul a condus timp de 7 ani orchestra Filarmonicii George Enescu

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Camil Marinescu a murit din cauza COVID-19. Artistul a condus timp de 7 ani orchestra Filarmonicii George Enescu

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, a decedat, luni, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost dirijor principal al Filarmonicii George Enescu in perioada 2012-2019. continuă pe Adevărul

Dirijorul Camil Marinescu a murit dupa o lupta de trei saptamani cu virusul Covid-19

Camil Marinescu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani, a murit dupa o lupta de trei saptamani cu virusul Covid-19, a anuntat luni pe Facebook fratele acestuia, Ciprian Marinescu.

Doliu in lumea muzicii. Dirijorul Camil Marinescu a murit de coronavirus

Dirijorul Camil Marinescu, in varsta de 55 de ani, a murit de COVID-19. Dirijorul era internat de trei saptamani la Spitalul Victor Babes din Capitala, dupa ce s-a infectat cu noul virus.

Adio, maestre! Marele dirijor Camil Marinescu a murit rapus de COVID-19

Unul dintre cei mai apreciati sefi de orchestra romani, dirijorul Camil Marinescu s-a stins din viata lunii, 27 iulie, la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, in urma complicatiilor date de virusul SARS-COV2,.

Spania ascunde numarul real al bolnavilor Covid-19! Cati spanioli au murit, de fapt, din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor decedate din cauza virusului COVID-19, in Spania, ar putea fi cu 60% mai mare decat bilantul oficial de 28. 432 de morti, potrivit unei investigatii publicate duminica de cotidianul El Pais, citat de Reuters.

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, a murit de COVID-19. Mesajul transmis de fratele sau

In ROmania, conform udatelor actualizate, sunt 1. 104 cazuri noi de coronavirus din doar 7. 574 de teste si 2. 206 persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID 19. L acest numar se mai adauga inca unul, din pacate. Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, a murit de COVID-19 Dupa cum anunta .

Germania schimba totul din cauza romanilor. Hotararea de ultima ora

Germania schimba multe lucruri din cauza romanilor. Ce hotarare au luat oficialii nemti recent? Mesajul ministrului Muncii. Romanii schimba legea in Germania. Hotararea oficialilor Germania este pe cale sa adopte o noua lege care ii are in prim-plan pe romanii care muncesc si traiesc in tara lor. Aceasta arata ca toate companiile din domeniul ambalarii .

Ce a patit Dan Negru din cauza Vulpitei. Nimeni nu isi imagina asta

Dan Negru a fost pus in fata unei situatii pe care n-a mai intalnit-o. Ce a patit cunsocutul prezentator si ce rol are Vulpita in amintirea pe care o va povesti mereu razand? Dan Negru, intamplare neobisnuita din cauza Vulpitei Vestea de ieri ca Dan Negru si alti doi angajati ai Antenei sunt suspecti de .

Simona Halep nu mai joaca la Palermo din cauza restrictiilor legate de pandemia din Romania

Simona Halep a renuntat sa participe la turneul de tenis de la Palermo, din cauza restrictiilor impu.

Ce a patit Stefan Banica din cauza ca s-a iubit cu Nadia Comaneci. Era plin de sange

Pe la inceputul anilor 80 existau zvonuri cum ca pe atunci celebra Badia Comaneci ar fi avut, in acelasi timp, o relatie cu Stefan Banica jr. si cu fiul cel mare al fostului dictator, Nicu Ceausescu. Stefan Banica batut de omemnii lui Nicu Ceausescu Zvonurile s-au adancit si mai mult, mult timp dupa revolutia din .

Somaj tehnic suportat de stat pentru intreruperea activitatii din cauza infectarii. Ordonanta de urgenta, in Monitorul oficial

Angajatii companiilor care isi intrerup activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 vor primi indemnizatie de somaj tehnic, conform unei Ordonante de urgenta publicate in Monitorul Oficial. Daca Directia de Sanatate Publica dispune suspendarea activitatii unei companii ca urmare a identificarii de persoane infectate cu SARS-CoV-2, toti angajatii, cu exceptia celor aflati in concediu medical, vor beneficia de acordarea indemnizatiei de somaj tehnic, din bugetul asigurarilor pentru somaj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )