Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit la varsta de 76 de ani

România Liberă România Liberă,
Dirijorul leton Mariss Jansons a murit la varsta de 76 de ani

Dirijorul leton Mariss Jansons, care a condus Oslo Philharmonic si London Philharmonic Orchestra, pr. continuă pe România Liberă

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit, la varsta de 76 de ani

Dirijorul leton Mariss Jansons, care a dirijat cele mai prestigioase orchestre in lunga sa cariera, a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat duminica Orchestra Filarmonica din Viena, transmite AFP. Am primit.

A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit noaptea trecuta, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Sankt Petersburg. Muzicianul avea probleme de sanatate de multa vreme, fiind inlocuit pe 21 septembrie, in Festivalul Enescu, de dirijorul Cristian Macelaru, care a preluat conducerea Orchestrei Regale Concergebouw din Amsterdam.

Fostul premier nipon Yasuhiro Nakasone a murit la varsta de 101 ani: prieten cu Reagan, mentor pentru Abe si eliberator de ostatici din mainile lui Hussein

Fostul premier nipon Yasuhiro Nakasone, cunoscut in special pentru prietenia sa stransa cu Ronald Reagan si intarirea aliantei militare cu Statele Unite, a murit vineri la varsta de 101 ani.

Fostul premier al Japoniei, Yasuhiro Nakasone, a murit la varsta de 101 ani

Yasuhiro Nakasone, ocupand functia de premier al Japoniei in perioada 1982-1987, consacrat pentru apropierea fata de fostul presedinte american Ronal Reagan si pentru reformele pe care le-a implementat in tara, a murit la varsta de 101 ani, anunta postul local de televiziune NHK, citat de Reuters, scrie Mediafax.

Fosta spioana sovietica ce a dejucat planurile nazistilor de asasinare a lui Churchill, Stalin si Roosevelt a murit la varsta de 93 de ani

O fosta spioana sovietica care, alaturi de sotul ei, ar fi dejucat planurile nazistilor de asasinare a liderilor Winston Churchill, Stalin si Franklin Roosevelt in cel de-al doilea Razboi Mondial a murit la varsta de 93 de ani.

DOLIU TERIBIL in muzica: A MURIT artistul iubit de milioane de oameni! Vestea ne-a BULVERSAT...

Marele artist Mariss Jansons, care a dirijat cele mai prestigioase orchestre, a incetat din viata la varsta de 76 de ani. Jansons a murit la resedinta sa din Sankt Petersburg. Am primit in aceasta.

Compozitorul Irving Burgie, care a semnat celebra Day-O, a murit la varsta de 95 de ani

Piesele luiIrving Burgieau fost vandute in peste 100 de milioane de exemplare la nivel global. Multe au fost inregistrate de Harry Belafonte, inclusiv 8 dintre cele 11 cuprinse pe albumul Calypso 1956), primul vandut in mai mult de 1 milion de copii in Statele Unite.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )