Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu coronavirus si internat in stare grava

Antena3 Antena3,
Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu coronavirus si internat in stare grava

Dirijorul orchestrei nationale de muzica populara Lautarii, de la Chisinau, maestrul Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la spital, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19. Maestrul se afla in stare grava la spital

Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau, dupa ce maestrul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicatiilor a ajuns la spital in stare grava. Informatia a fost confirmata pentruPublikaTV de catre fiul dirijorului, Corneliu Botgros.

Nicolae Botgros are covid-19. A fost internat imediat in spital. in ce stare se afla

Nicolae Botgros a fost testat pozitiv cu coronavirus. Celebrul dirijor din Republica Moldova a fost internat la Spitalul de Urgenta din Chisinau. in ce stare se afla acum cunsocutul artist? Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19. Care este starea artistului? Maestrul Botgos a fost diagnosticat cu COVID-19. Conducatorul Nationale de Muzica Populara Lautarii din Republica Moldova .

Nicolae Botgros, internat in spital, in stare grava. Marele violonist este infectat cu COVID-19

Nicolae Botgros este infectat cu COVID-19 si a fost internat in stare grava intr-un spital din Chisinau. Fiulviolonistului a declarat ca medicii au reusit sa il stabilizeze, insa ramane sub.

Nicolae Botgros, internat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii din Republ.

Tragedie in Suceava de la un radiator. O adolescenta de 16 ani a murit intoxicata, iar alte doua copile sunt in stare grava

Un accident casnic a adus suferinta fara margini intr-o familie din Suceava, acolo unde o adolescenta de 16 ani a murit intoxicata, iar surorile sale se afla in stare grava la spital. Totul a pornit de la un radiator cazut pe covor in camera in care dormeau copilele, declansand un incendiu. Fetele se aflau singure .

2.844 de noi infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. La ATI, 823 de pacienti sunt in stare grava. Medic: Un roman din trei testati e pozitiv la Covid. Foarte mult!

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 212. 492 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2844 noi imbolnaviri din doar 8. 709 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 470 de decese, din care 79 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 823.

Situatie alarmanta: 828 romani cu Covid-19 sunt internati in stare grava la Terapie Intensiva

855 romani au intrat pe lista celor 209. 648 persoane infectate cu noul coronavirus iar 947 bolnavi.

3.855 de noi infectari in 24 de ore. Un nou record la ATI: 828 de pacienti sunt in stare grava

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 209. 648 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 3855 noi imbolnaviri din doar 19. 292 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 391 de decese, din care 73 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 828.

O fata de 16 ani din Suceava a murit intoxicata cu fum dupa ce radiatorul electric a cazut pe covor. Alte doua minore sunt stare grava la spital

Tragedia a avut loc, duminica, intr-un sat din comuna Baia, judetul Suceava. Radiatorul electric cu care se incalzea familia a cazut pe covor si a declansat un incendiu, in timp ce fetele dormeau. Ele au fost gasite a doua zi de un vecin, in stare de inconstienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )