Libnet.ro
UNICEF

14:15

Discursul pe care l-a tinut Madonna la mitingul din Washington

ADPM ADPM,
Discursul pe care l-a tinut Madonna la mitingul din Washington

Discursul dur tinut de Madonna la mitingul femeilor din Washington nu a fost transmis live de CNN pana la final din cauza abundentei cuvantului fuck, precum si al altor termeni si expresii considerate vulgare in audiovizual. continuă pe ADPM

FOTOGALERIE Imagini de sus cu multimea impresionanta de la mitingul din Bucuresti

Circa 30. 000 de oameni au participat duminica seara la protestul masiv impotriva amnistiei si gratierii care a avut loc in centrul Capitalei. Multimea s-a adunat in Piata Universitatii si a pornit in mars pe traseul Bulevardul Magheru - Piata Romana - Piata Victoriei in fata cladirii Guvernului). De la Guvern, manifestantii s-au indreptat si catre sediile PSD si ALDE. Va prezentam cateva imagini spectaculoase, realizate de sus, de Dan Mihai Balanescu cu multimea care a iesit in strada la Bucuresti.

PNL decide joi in privinta motiunii de cenzura. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge.

Mihai Sora va merge la mitingul din Piata Universitatii si avertizeaza asupra ordonantelor cu dedicatie pentru oligarhi

Filosoful Mihai Sora si-a anuntat pe Facebook, intentia de a participa, duminica, la mitingul programat in Piata Universitatii impotriva proiectelor de Ordonante de Urgenta privind aministia si gratierea si pentru modificarea Codurilor penale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )