Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia. continuă pe B1

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita la Bucuresti

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni si marti la Bucuresti cu ocazia reuniunii informale a ministrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o intrevedere luni cu premierul Viorica Dancila, anunta Mediafax.

Mirel Curea: Frans Timmermans a venit aici ca un rege. imi spune sa-l intreb pe el cand mai dau legi

Premierul Viorica Dancila va avea o discutie luni cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre ordonantele pe care guvernul le-ar putea adopta in domeniul Justitiei. Timmermans: De la.

Frans Timmermans se afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA

Prim-vicepresedinte Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. De asemenea, el se va intalni cu premierul Viorica Dancila.

Radu Banciu, despre criticile lui Frans Timmermans: Dragnea si Tariceanu sunt porniti ca niste pitbulli

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania pentru a primi titlul de Doctor Honoris.

Frans Timmermans, mesaj pentru romani: Daca nu intrati in UE, Putin facea cu Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a primit luni distinctia Doctor Honoris Causa acordata de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. in discursul sau,.

Frans Timmermans: Daca nu intrati in UE, Putin facea in Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat ultimele guverne ale PSD pentru ignorarea avertizarilor venite in urma rapoartelor MCV si a subliniat faptul ca Romania ar fi fost in situatia Ucrainei de azi, daca nu ar fi facut eforturi sa intre in Uniunea Europeana.

Frans Timmermans, Doctor Honoris Causa la SNSPA. La ceremonie a fost prezent si fostul sef SRI, Florian Coldea, care s-a intretinut AMICAL cu Teodor Melescanu si cu Victor Ponta (FOTO, VIDEO)

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) i-a acordat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, inalta distinctie Doctor Honoris Causa. Inquam Photos.

Criza in Justitie. Magistratii din Cluj muta protestul la Bruxelles, unde vor avea intalniri cu Frans Timmermans siVera Jourova

O delegatie formata din 30 de judecatori si procurori, de la toate instantele, de toate nivelurile din intreaga tara, vor merge in data de 4 aprilie la Bruxelles pentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia ii vor expune motivele protestului magistratilor romani, a anuntat vineri Cristian Danilet.

Delegatie de judecatori si procurori, discutie cu Timmermans, la Bruxelles, despre situatia Justitiei din Romania

Un numar de 30 de judecatori si procurori, de la toate instante din tara, vor merge pe 4 aprilie la Bruxelles, pentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre motivele pentru.

Ce a discutat Viorica Dancila cu ambasadorul Hans Klemm: Totul a iesit la iveala. Postarea de pe site-ul Guvernului(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hand Klemm. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, cei doi au discutat, printre altele, despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )