Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Playtech Playtech,
Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine . continuă pe Playtech

Iohannis nu l-a uitat pe Liviu Dragnea: PSD-ul si-a schimbat in timp fetele, dar niciodata naravul

Presedintele Klaus Iohannis ii avertizeaza pe romani sa nu creada ca PSD s-a reformat fata dupa ce Liviu Dragnea a ajuns in spatele gratiilor. Seful statului este de parere ca social-democratii si-au schimbat in timp doar fetele, dar nu si naravul. Iohannis, despre Liviu Dragnea: PSD-ul si-a schimbat in timp fetele, dar niciodata naravul Viorica .

Dancila, intrebata daca un vot pentru ea este un vot pentru Dragnea: Candideaza Liviu Dragnea la ceva?

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, intrebata, joi seara, daca un vot pentru ea inseamna un vot pentru Liviu Dragnea, a raspuns: Candideaza Liviu Dragnea la ceva? intrebarea nu are nicio legatura cu candidatura mea.

Raspunsul Vioricai Dancila la intrebarea daca Liviu Dragnea a fost un politician toxic pentru Romania

Din cele doua dezbateri de marti seara nu a lipsit subiectul Liviu Dragnea. in timp ce Klaus Iohannis a trebuit saexplice apropierea de fostul lider PSD inanii trecuti, atunci cand o cerea interesul.

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

Ce au cautat romanii, anul acesta, pe Google. Simona Halep si Liviu Dragnea, in top

In anul 2019, romanii au cautat cel mai des pe Google informatii despre serialul Game of Thrones si Facebook. in topul cautarilor s-au aflat si Simona Halep, dar si Liviu Dragnea. Cazul Caracal a fost o alta tema de care s-au interesat romanii, care au fost curiosi sa afle si modul de calcul al somajului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )