Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disensiuni majore inainte de Australian Open. Cum au bagat organizatorii zazanie intre jucatori

Adevărul Adevărul,
Disensiuni majore inainte de Australian Open. Cum au bagat organizatorii zazanie intre jucatori

Oficialii Australian Open au luat hotararea de a schimba mingile oficiale ale turneului, decizie care a generat controverse intre jucatorii de tenis. continuă pe Adevărul

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Digisport Ce greutate are Serena Williams, nainte de Australian Open. Imposibil de oprit?

Serena Williams revine la Australian Open, iar forma sa fizica e una mult mai buna decat in 2018. Sportiva din SUA a slabit mult, iar acum ar avea doar 72 de kilograme, aproape de greutatea ideala.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Ajutor pentru Simona Halep! Cate puncte va avea avans fata de principala urmaritoare inainte de Australian Open

Simona Halep va incepe turneul de la Australian Open din postura de lider in clasamentul WTA si are sanse sa ramana acolo si dupa competitie.

Digisport Scandal la Australian Open Jucatorii sunt revoltati de decizia organizatorilor: Retineti ce va spun, sunt foarte proaste

Scandal la Australian Open, unde organizatorii au fost pusi la zid pentru ca au schimbat mingile. Pana acum, jucatorii erau obisnuiti sa evolueze cu mingi create de Wilson, insa cei de la Antipozi au apelat la Dunlop. Noua minge ar fi mai grea, iar multi au probleme mari sa se adapteze.

Australian Open incepe in aceasta noapte. Programul romancelor din prima zi de concurs

Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul primei zile, cand trei jucatoare din Romania vor evolua in proba de simplu.

Australian Open incepe in aceasta noapte. Zilele si orele la care debuteaza cei 7 reprezentanti la simplu ai Romaniei

Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul primelor doua zile, cand cele 6 fete ale nostre si Marius Copil vor lua startul in proba de simplu.

Australian Open: n ce zile vor evolua fetele noastre - Simona Halep va debuta marti noaptea

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va debuta pe 14 ianuarie, in prima zi de concurs urmand sa evolueze trei sportive din Romania: Irina Camelia Begu, Monica Niculescu si Sorana Cirstea. Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in noaptea de marti impotriva sportivei Kaia Kanepi. Orele de disputare vor fi anuntate ulterior de organizatorii competitiei de la Melbourne.

S-a stabilit cand vor debuta cele sase romance in primul tur la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open au stabilit zilele in care se vor disputa meciurile din primul tur al competitiei, care va avea loc in perioada 14-27 ianuarie.

S-a stabilit cand vor debuta cele sase romance si Marius Copil in primul tur la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open au stabilit zilele in care se vor disputa meciurile din primul tur al competitiei, care va avea loc in perioada 14-27 ianuarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )