Libnet.ro
UNICEF

07:15

DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sanderosi-au vazut vanzarile la pamant, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse de WLTP. La nivel european, VW Golf, cea mai vanduta masina in. continuă pe B1

Cum arata o Dacia Duster dupa ce a facut 24.000 de kilometri in mai putin de doua luni. FOTO

Dacia Duster i-a adus acasa pe cei care au infruntat pe gerul siberian. Dupa nu mai putin de 24. 000 de kilometri si temperaturi de -60 de grade Celsius, masina a ajuns la un service pentru o verificare. Ce au descoperit mecanicii e uimitor! Cum arata o Dacia Duster dupa ce a facut 24. 000 de kilometri .

Un pompier din Suceava, gest uluitor pentru un barbat ramas descult, in ger. Nici nu a stat pe ganduri

Un gest impresionant facut de un pompier, dupa ce un sofer a ramas descult, dupa un eveniment rutier. Pompierul avea in propria masina o pereche de incaltaminte de rezerva. Ce s-a intamplat dupa si de ce a fost felicitat de ISU Suceava. Ce a facut pompierul ? Un pompier din Suceava a ajutat un sofer .

Serban Nicolae, mesaj radical pentru liberali: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Serban Nicolae a venit cu un mesaj radical in care a criticat Guvernul Orban. Senatorul PSD a numit guvernul PNL un guvern de hoti si le-a recomandat liberalilor sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )