Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disparitia jurnalistului Khashoggi nu schimba relatia SU-Arabia Saudita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Disparitia jurnalistului Khashoggi nu schimba relatia SU-Arabia Saudita

Presedintele american Donald Trump spune ca nu vede niciun motiv pentru care SU ar opri vanzarile de arme catre Arabia Saudita, din cauza faptului ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost dat disparut dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, autoritatile turce acuzand Guvernul de la Riad de asasinarea jurnalistului, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Disparitia jurnalistului Khashoggi atrage atentia asupra unei viziuni strambe, dar din ce in ce mai extinse: Presa, ca dusman

Pe 2 octombrie, Jamal Khashoggi a intrat in Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pentru a obtine documentele necesare pentru a se casatori cu logodnica sa turca. Jurnalistul saudit nu a mai fost vazut de atunci si exista numeroase speculatii sumbre in legatura cu soarta sa.

O delegatie saudita investigheaza disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

O delegatie din Arabia Saudita a ajuns in Turcia ca parte a investigatiei comune privind disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, conform a doua surse din Turcia, scrie Reuters.

Turcia, ingrijorata de disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

Turcia nu poate sa taca in ceea ce priveste disparitia jurnalistului saudit, Jamal Khashoggi, a afirmat presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, adaugand ca se investigheaza toate aspectele cazului, scrie Reuters.

Un cotidian turc a publicat numele a 15 sauditi suspectati de implicare in disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

Cotidianul proguvernamental turc Sabah a publicat miercuri numele a 15 sauditi prezentati drept agenti secreti implicati in disparitia jurnalistului si disidentului Jamal Khashoggi, relateaza Reuters.

Consulatul Arabiei Saudite la Istanbul urmeaza sa fie perchezitionat in cadrul anchetei cu privire la disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

Autoritatile au primit permisiunea de a perchezitiona Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, in cadrul anchetei cu privire la disparitia jurnalistului saudit de la ziarul american Washington Post Jamal Khashoggi, constatata dupa ce acesta a intrat in sediul acestei misiuni, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )