Libnet.ro
UNICEF

09:00

De ce au disparut imaginile cu Winston Churchill din rezultatele Google. Explicatia companiei

B1 B1,
De ce au disparut imaginile cu Winston Churchill din rezultatele Google. Explicatia companiei

Eliminarea unui portret al fostului premier britanic, Winston Churchill, din rezultatele Google a ridicat semne de intrebare in treaga lume, figura castigatorului celui de-al Doilea Razboi Mondial fiind astfel. continuă pe B1

Disparitia unei fotografii a lui Winston Churchill de pe Google starneste suspiciuni de cenzura

Disparitia unei fotografii a fostului prim-ministru britanic Winston Churchill din rezultatele cautarilor Google a ridicat semne de intrebare in Regatul Unit.

Google, vinovata de cenzura: cum l-a sters pe Winston Churchill din istoria Marii Britanii

In contextul protestelor impotriva rasismului sistemic din Statele Unite, mai multe companii au incercat sa se alinieze la un nou set de reguli legate de eliminarea valorilor elementelor cu.

Statuia fostului premier britanic Winston Churchill, aparata de autoritati si de huliganii echipelor de fotbal. Protestatarii Black Lives Matter pregatesc noi manifestatii in inima Londrei

O statuie de langa cladirea parlamentului britanic care-l infatiseaza pe fostul premier Winston Churchill si Cenotaful din centrul Londrei au fost flancate cu materiale de protectie, vineri, cand capitala.

Cine a fost Winston Churchill si ce a insemnat acesta pentru istoria moderna a Europei

Fostului premier al Marii BritaniiWinston Churchilleste, deopotriva, cea mai mare personalitatebritanica a secolului al XX-lea. Cine a fost Winston.

Londra: Statuia lui Churchill din Piata Parlamentului a fost invelita inaintea protestului Black Lives Matter

O statuie a fostului prim-ministru britanic Winston Churchill din Piata Parlamentului si Cenotaful din centrul Londrei au fost invelite pentru a fi protejate in timpul demonstratiilor anuntate in capitala Regatului Unit in semn de solidaritate cu miscarea Black Lives Matter, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3599 seconds )