Libnet.ro
UNICEF

13:30

Disperarea lasa loc revoltei in Liban. Emmanuel Macron, primit in Beirut de oameni care cer revolutie. Presedintele francez: Ajutorul nostru nu va ajunge pe mainile coruptilor (VIDEO)

B1 B1,
Disperarea lasa loc revoltei in Liban. Emmanuel Macron, primit in Beirut de oameni care cer revolutie. Presedintele francez: Ajutorul nostru nu va ajunge pe mainile coruptilor (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron este primul sef de stat care viziteaza Libanul dupa explozia uriasa de marti, soldata cu 137 de morti, 5. 000 de raniti si peste 300. 000 de oameni stramutati. Ajuns in. continuă pe B1

VIDEO Cum l-au primit libanezii pe Emmanuel Macron in Beirut: Va rugam, ajutati-ne!. Revolutie!

O multime de libanezi adunata in jurul lui Emmanuel Macron intr-un cartier devastat de exploziile de marti a cerut ajutor pentru demiterea clasei politice aflate la putere in Liban, transmite AFP.

Angela Merkel, invitata la resedinta de vara a lui Emmanuel Macron

Presedintele francez Emmanuel Macron a invitat-o pe sefa guvernului german Angela Merkel sa viziteze resedinta sa de vara, scrie ziarul satiric si de investigatii Le Canard Enchaine, relateaza dpa.

Au inceput sa soseasca ajutoarele in Liban. Rusia a instalat un spital de campanie la Beirut, Israelul ofera ajutor prin terti. Macron, primit ca un salvator

Ajutoare internationale au inceput sa soseasca in Liban la o zi dupa cele doua explozii uriase care au ucis marti seara 137 de oameni, au ranit mii si au lasat fara locuinta peste un sfert de milion de persoane, relateaza AFP. Ajutati-ne! Revolutie, a strigat multimea furioasa, scandand ca poporul vrea caderea regimului, in timp ce Macron efectua o vizita in cartierul crestin Gemmayze, devastat de exploziile de marti din portul Beirut.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )