Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dispozitiv revolutionar in medicina pentru nevazatori. Ce se intampla dupa ce isi fac implant

Playtech Playtech,
Dispozitiv revolutionar in medicina pentru nevazatori. Ce se intampla dupa ce isi fac implant

La nivel mondial, cand vine vorba de tehnologie in domeniul medical, apar lucruri fantastice. Recentele cercetari si dezvoltari facute de cercetatori au scos la iveala rezultate exceptionale, mai ales daca ne referim la nevazatori. Inovatii medicale pentru nevazatori Se nasc intr-o lume a intunericului si cu mici sanse de recuperare, iar inovatiile medicale in acest . continuă pe Playtech

Monica Pop, mesaj dur inainte de alegeri. Ce sustine ca se poate intampla dupa parlamentare

In ultimul timp, medicul Monica Pop a avut mai multe declaratii dure la adresa autoritatilor in privinta masurilor luate in contextul pandemiei. Acum, inainte de alegerile parlamentare, aceasta revine cu un nou mesaj. Vom avea un Craciun online. Monica Pop, mesaj inainte de alegerile parlamentare 2020: Ar fi trebuit amanate. Numarul va creste, lucru care .

Noi probleme de sanatate pentru Nea Marin, dupa covid-19. A facut bursita. Cum se simte

Ghinoanele se tin lant de Nea Marin. Celebrul dansator are din nou probleme de sanatate, iar fanii sunt din ce in ce mai ingrijorati. Vedeta de televiziune a facut bursita. Cum se simte la moment barbatul care a pus pe jar majoritatea starurilor din shozbiz-ul romanesc? Probleme de sanatate pentru Nea Marin. Dansatorul a facut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )