Libnet.ro
UNICEF

00:07

Disputele Codului Rutier. Alba-neagra cu noile propuneri de modificare a legislatiei pe sosele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Disputele Codului Rutier. Alba-neagra cu noile propuneri de modificare a legislatiei pe sosele

Ministrul Radu Stroe anunta miercurea trecuta, extrem de hotarat, propunerile - aflate pana saptamana viitoare in dezbatere publica pe site-ul Internelor - de modificare a Codului Rutier. Mai exact: pedepse drastice pentru soferii care incalca regulile. continuă pe Wall-Street Ro

Disputele Codului Rutier. Alba-neagra cu noile propuneri de modificare a legislatiei pe sosele

Ministrul Radu Stroe anunta miercurea trecuta, extrem de hotarat, propunerile - aflate pana saptamana viitoare in dezbatere publica pe site-ul Internelor - de modificare a Codului Rutier. Mai exact: pedepse drastice pentru soferii care incalca regulile de circulatie, dar si amenzi care pot ajunge chiar si pana la 16. 000 de lei. intre timp, se pare ca ministrul s-a gandit mai bine, militand pentru o imblanzire a prevederilor rutiere.

Amenzile maxime reduse, potrivit unei modificari aduse Codului Rutier

Ministerul Administratiei si Internelor a inregistrat, vineri dupa-masa, o modificare a Codului Rutier, dupa discutiile avute de ministrul Radu Stroe in cadrul Biroului Permanent National al PNL. Astfel,.

Ministerul de Interne revizuieste in scadere amenzile si sanctiunile din proiectul Codului Rutier. Amenda maxima - 9.600 lei

Ministerul De Interne a postat o noua varianta a Codului Rutier, care relaxeaza o amenzile si sanctiunile pentru incalcarea legislatiei. Astfel, amenda maxima va fi de 120 puncte amenda, respectiva 9. 600 lei la valoarea actuala a punctului de amenda. Citeste in atasament noua propunere a Ministerului de Interne.

Amenzile din proiectul Codului Rutier, revizuite in scadere

Ministerul De Interne a afisat o noua varianta a Codului Rutier, care revizuieste in scadere amenzile si sanctiunile pentru incalcarea legislatiei.

Sefii Politiei admit ca amenzile propuse in noul Cod Rutier sunt prea mari, Proiectul de modificare va fi revizuit

Amenzile propuse ca parte a modificarilor Codului Rutier sunt prea mari si anumite fapte nu pot fi probate in fata instantei, astfel ca propunerile vor fi revizuite, a spus ministrul de interne Radu Stroe citat de alba. ro si realitatea. net. Cele mai dure sanctiuni propuse prevad suspendarea permisului pana la trei ani. Totusi, el spune ca vor fi pedepse drastice pentru incalcari precum conducerea sub influenta alcoolului si depasirea vitezei legale.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )