Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diversitate literara si muzicala la FILIT 2014

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Diversitate literara si muzicala la FILIT 2014

Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi FILIT) se va desfasura in 2014 in perioada 1-5 octombrie. Editia 2014 a FILIT va reuni peste 300 de invitati ai literaturii mondiale si romane, precum si traducatori, manageri culturali, critici si jurnalisti culturali. Insa, organizatorii propun publicului, pe langa intalniri . continuă pe Ceaşca de Cultură

Concurs de publicitate la Cluj cu burse oferite de Festivalul International Cannes Lions

Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania si partenerul Cannes Lions Romania anunta organizarea celei de-a doua editii a Festivalului de Publicitate InterADdictive ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj in zilele de 10, 11 si 12 octombrie.

Un film despre fericire deschide Festivalul International Comedy Cluj

Lungmetrajul Hector in cautarea fericirii, in regia lui Peter Chelsom, va deschide vineri, 10 octombrie, de la ora 19. 00, la cinema Florin Piersic, cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Comedy Cluj 10-19 octombrie).

Debut cu dreptul pentru Festivalul International al Orchestelor Radio RADIRO

Cand am ajuns la Sala Radio ieri, 20 septembrie, facand slalom intr-un Bucuresti supra-aglomerat si cu miros de mici pe gratar, mi-am spus: Ce stare de normalitate este aici! publicul venise la timp, nerabdator sa asculte o orchestra straina de calibru care nu a mai aparut niciodata pe o scena romaneasca.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )