Libnet.ro
UNICEF

13:00

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile. Cum arata piscina cu valuri si toboganele care iti taie respiratia

Adevărul Adevărul,
Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile. Cum arata piscina cu valuri si toboganele care iti taie respiratia

Astazi, 12 iunie, cel mai mare parc acvatic de distractii din tara noastra a dat startul distractiei in acest sezon. O multime de tobogane si o piscina cu valuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de vara de neuitat. Adevarul va spune astazi ce gasiti la Divertiland si cum arata cele mai atractive tobogane. continuă pe Adevărul

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile

Astazi, 12 iunie, cel mai mare parc acvatic de distractii din tara noastra a dat startul distractiei in acest sezon. O multime de tobogane si o piscina cu valuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de vara de neuitat. Adevarul va.

Trei ingineri silvici au luat 3,5 mil. euro de la UE ca sa deschida un cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

Sarkany Arpad 55 ani), Adrian Apostu 41 ani) si Gabriel Rozorea 42 ani), ingineri silvici de profesie, deschid, astazi, Dino Parc Rasnov , cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Antreprenorii au investit in total 5 milioane de euro,.

Cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei se deschide vineri la Rasnov

Parcul este unic in Europa de Sud Est si a costat 4,5 milioane de euro. Este amplasat la Rasnov in zona impadurita de langa cetate.

FOTO EXCLUSIV Cum arata cel mai mare parc cu dinozauri din Europa de Est. Se deschide vineri la Rasnov

Un loc parca desprins din preistorie, unde dinozaurii te asteapta sa ii admiri si sa ii descoperi in padure. Toti sunt in marime naturala si au fost realizati aproape de perfectiune. Din orice unghi privesti ai impresia ca dinozaurii se uita la tine.

Cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei se deschide vineri la Rasnov, in padurea de langa cetate

Parcul este unic in Europa de Sud Est si a costat 4,5 milioane de euro. Este amplasat la Rasnov in zona impadurita de langa cetate.

Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina

Leica Q este un gadget menit sa trezeasca invidia privitorilor care inteleg ca un aparat foto full-frame nu trebuie sa depaseasca un kilogram. Daca va aflati printre cei cu bugete generoase si o pasiune pentru fotografie, e aproape imposibil sa nu fi auzit de Leica, compania nemteasca devenita populara prin aparate foto high end cu [] Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Cel mai mare proiect de infrastructura din Europa, explorat de o drona

Dupa trei ani de lucrari subterane, tunelul sapat pentru extinderea magistralelor de metrou din Londra este finalizat. intrucat vor mai dura inca 3 ani pana ce londonezii vor putea folosi noua ruta de transport subteran, initiatorii proiectului au creat un videoclip, cu ajutorul unei drone, pentru a oferi publicului primele imagini ale traseului, conform gizmodo. com.

Cel mai mare mars din istoria Republicii Moldova a adunat 5000 de oameni

In scuarul din fata Circului din Chisinau, miercuri, 10 iunie, la ora 16:00, s-au adunat mii de oameni imbracati in maiouri cu Renato Usatii si fluturand steaguri cu Partidul Nostru.

[P] Sodexo ofera cea mai mare retea de comercianti din tara pentru cardurile de masa Gusto Pass

Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, este prima companie care anunta includerea de noi comercianti in reteaua de parteneri care pot accepta plata alimentelor cu cardurile de masa, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii se pregatesc sa il ofere angajatilor lor. Sodexo intentioneaza sa fie printre primele companii emitente de carduri de masa, oferind astfel angajatorilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege intre tichete de masa in format electronic si cele pe hartie.

in cautarea fericirii la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru incepe vineri

Festivalul International de Teatru de la Sibiu, care incepe vineri, va reuni timp de 10 zile, pana pe 21 iunie, spectacole invitate din 70 de tari. Cu o zi inainte de inceperea festivalului, organizatorii anuntau un numar de 40 de reprezentatii sold-out si peste 15. 000 de bilete vandute. Unul dintre cele mai asteptate este productia de la Teatro de la Abadia Madrid, in cautarea fericirii, in cadrul proiectului Orase pe scena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )