Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dividende, dupa doi ani de pauza, la SIF Banat - Crisana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dividende, dupa doi ani de pauza, la SIF Banat - Crisana

Conducerea SIF1 Banat - Crisana propune actionarilor un dividend de 0,1 lei/actiune din profitul pe anul trecut, dupa doi ani in care societatea nu a acordat dividende, sub conducerea lui Dragos Bilteanu, care a fost arestat in decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

SIF Banat-Crisana va acorda dividende cu randament 7% dupa doi ani de pauza

SIF Banat-Crisana SIF1) ar putea sa distribuie primele dividende dupa doi ani de pauza, sefii societatii propunand actionarilor distribuirea unor dividende de 54,88 milioane de lei 12,3 milioane de euro). Suma reprezinta aproape 41% din profitul net.

INFOGRAFIE Dupa doi ani de pontificat, Papa Francisc se gandeste sa ridice interdictia privind casatoria preotilor catolici

In urma cu doi ani, pe 13 martie 2013, Jorge Mario Bergoglio , venea la conducerea Bisericii Catolice . De atunci, Papa Francisc nu a incetat sa-i seduce pe credinciosi si sa reformeze Curia romana. Mai nou, potrivit confidentului sau, Sfantul Parinte intentioneaza sa ridice interdictia privind casatoria preotilor catolici.

Oltchim are un plan de reorganizare dupa doi ani de insolventa. Combinatul poate fi vandut pe minim 307 mil. euro

Adunarea Generala a Creditorilor Oltchim OLT) a aprobat, luni, planul de reorganizare a companiei, care prevede vanzarea combinatului din Ramnicu Valcea pentru minim 307 milioane euro.

Pitesti: Copil de doi ani, la spital dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doi ani a scapat cu viata dupa ce a cazut, vineri, de la etajul al patrulea al unui bloc din Pitesti, potrivit Mediafax.

Deputatul Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul Ion Stan a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a gasit vinovat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Stan si-ar fi.

Papa Francisc, de doi ani la Vatican

Papa Francisc marcheaza, vineri, doi ani de la inceperea mandatului, si in ciuda reprosurilor criticilor cu privire la relativismul moral si limbajul plastic, beneficiaza de o o popularitate care pare sa fi revigorat Biserica Romano-Catolica, informeaza Mediafax.

Astazi se implinesc doi ani de cand Papa Francisc a luat fraiele Vaticanului. Liderul catolic, iubit de credinciosi, dar controversat printre clerici

Papa Francisc marcheaza, vineri, doi ani de la inceperea mandatului, beneficiind, chiar daca exista unele nemultumiri, de o popularitate care pare sa fi revigorat Biserica Romano-Catolica, desi criticii ii.

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, el fiind gasit vinovat de trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul, informeaza Mediafax.

Arges: Un copil in varsta de doi ani a cazut de la etajul patru al unui bloc. La sosirea ehipajelor de salvare, copilul era constient

Un copil de 2 ani din judetul Arges a cazut vineri de la etajul patru al unui bloc, informeaza B1 TV. Potrivit Madalinei Epure, purtator de cuvant ISU Arges, cand echipajele de salvare au ajuns la fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )