Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIVORT BOMBA la PRO TV! Si-a acuzat sotul ca a batut-o! La asta nu se astepta nimeni! Este vorba chiar despre...

B1 B1,
DIVORT BOMBA la PRO TV! Si-a acuzat sotul ca a batut-o! La asta nu se astepta nimeni! Este vorba chiar despre...

Divort cu scandal la Pro Tv. Instanta s-a pronuntat cu privire la actiunea de divort dintre celebrul bucatar Samuel Le Torriellec si sotia acestuia. Judecatorii au dispus desfacerea casatoriei din culpa. continuă pe B1

BOMBA LA PRO TV! Cu CATI bani pleaca acasa familia Maruta, lunar? Fanii si-au facut cruce cand au aflat

Andra si Catalin Marutalucreaza amandoi la Pro Tv, trust de la care incaseaza sume colosale, lunar.

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! O mai recunosti acum? (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la PRO TV, dar, cu siguranta, este si foarte indragita. Ea prezinta de multi anirubrica Horoscop.

BOMBA in televiziune! A PLECAT de la PRO TV direct la ANTENA 1! Este STIREA MOMENTULUI

Dupa ce a facut parte din distributia show-ului lui Mihai Bendeac in Puii Mei, de la Antena 1, cunoscutul actor a trecut acum la Pro TV! TRAGEDIE iN MUZICA POPULARA! MARIA CARNECI A PIERDUT LUPTA! BOALA.

CUTREMUR la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Cate sezoane va avea serialul Vlad de la PRO TV. Anuntul oficial facut de producatori

Serialul Vlad a avut premiera pe 25 februarie 2019, pe PRO TV. Cate sezoane va avea drama psihologica gandita de Jesus del Cerro? Anuntul oficial facut de producatori. Cate sezoane va avea serialul Vlad de la PRO TV? Serialul Vlad, adaptat dupa productia turceasca Ezel, a debutat pe PRO TV in data de 25 februarie.

Decizie de ultima ora! PRO TV a incetat colaborarea cu Dana Budeanu. Reactia postului tv la postarea, pe Facebook, a creatoarei de moda

PRO TV a luat o decizie de ultima ora. Statia a incetat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa ce a postat, pe Facebook, un mesaj scandalos, distribuit de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este jignitor la adresa fondatoarelor Daruieste Viata. Motivul: trustul nu se asociaza cu principiile designerului. PRO TV a incetat colaborarea .

Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV. Totul a fost facut public, dupa 4 ani de colaborare

PRO TV a incheiat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, care sustinea rubrica de fashion in cadrul emisiunii de zi Vorbeste Lumea, dupa ce a luat in derizoriu, pe internet, initiativa Daruieste Viata. Cati bani lua designerul pentru munca sa din cadrul trustului? Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV pentru rubrica .

Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata. Cartile lui vor fi date uitarii! Cum isi linisteste juratul de la PRO TV mama

Tudor Chirila a scris cartea Exercitii de Echilibru, poate, tocmai pentru ca in sufletul sau echilibrul e stangaci. Juratul de la PRO TV este un personaj autohton controversat, fiind ridicat in slavi de multi, iar de altii coborat intr-un bol de injurii. Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata Tudor Chirila 45 de ani), .

Dana Budeanu, reactie dupa ce Pro TV a anuntat ca designerul nu va mai aparea pe post: M-au rugat sa-mi cer scuze public, nu am fost de acord

Dana Budeanu a reactionat dupa ce Pro TV a anuntat ca renunta la colaborarea cu creatoarea de moda,in urma postarii acesteia despre asociatia Daruieste Viata, care a scandalizat opinia publica.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 1 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talent show-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta de la ora 20:30 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )