Libnet.ro
UNICEF

19:30

Divort fulgerator in Romania, imediat dupa Ziua indragostitilor! Nu mai exista nicio sansa

Playtech Playtech,
Divort fulgerator in Romania, imediat dupa Ziua indragostitilor! Nu mai exista nicio sansa

La finele lunii decembrie, Oana Roman si Marius Elisei si-au anuntat separarea, insa chiar daca toti s-ar fi gandit la o potentiala impacare, avand in vedere ca, de-a lungul timpului s-au tot certat, iar apoi s-au impacat, iata ca de data aceasta au divortat oficial. Divort fulgerator in Romania, imediat dupa Ziua indragostitilor! Astfel ca . continuă pe Playtech

Surpriza: cu cine a petrecut Bianca Dragusanu de Ziua indragostitilor, dupa despartirea de Badalau

Chiar daca a fost ger afara, indragostitii au sarbatorit si acum Sfantul Valentin cum au stiut mai bine. Unii au ales plimbari romantice la malul marii, altii s-au gandit la cadouri inedite pentru cei dragi. Ziua indragostitilor a fost clar prilej de mare bucurie in ceata pandemiei, dar ce au facut cei neindragostiti? De pilda, .

Ce mesaje si-au transmis vedetele din Romania de Ziua indragostitilor: Iubirea merita sarbatorita intotdeauna FOTO

Ziua indragostitilor sau Ziua Sfantului Valentin, marcata la nivel global pe 14 februarie, este ziua in care oamenii de pretutindeni isi arata afectiunea si isi trimit felicitari, flori ori bomboane, alaturi de mesaje de dragoste. Nici vedetele din Romania nu au pierdut ocazia de a-si face declaratii de iubire, in vazul lumii, pe retelele sociale.

Ce plan are Simona Halep pentru Ziua indragostitilor. Din pacate, nu poate sarbatori

Dupa meciul avut vineri dimineata, Simona Halep a spus ce plan are pentru Ziua indragostitilor, in cadrul unei conferinte de presa. Sportiva va juca maine impotriva jucatoarei poloneze, Swaitek, chiar atunci cand ar trebui sa fie alaturi de iubitul ei. Ce va face Simona Halep de Ziua indragostitilor Dupa ce vineri a castigat in fata .

Ce inseamna Valentines Day: Cum a aparut si ce semnifica Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se celebreaza in fiecare an pe 14 februarie. in Statele Unite, Anglia si in multe alte locuri din lume, inclusiv in Romania, indragostitii isi daruiesc bomboane, flori si cadouri, totul in numele Sfantului Valentin.

Valentina Pelinel, super-efort pentru Cristi Borcea inainte de Ziua indragostitilor. Unde s-a dus de urgenta azi

Valentina Pelinel are mare grija de imaginea sa, mai cu seama ca a lucrat intr-un domeniu in care silueta si masurile conteaza. Cum se pregateste blondina pentru Ziua indragostitilor? Valentina Pelinel, pregatiri intense pentru Ziua indragostitilor Valentina Pelinel a ajuns la frumoasa varsta de 40 de ani si e mamica a trei copii superbi. Cu .

Imagini intime cu Rares Bogdan si sotia. Au scapat pe internet chiar de Ziua indragostitilor FOTO

Ziua indragostitilor 2021 nu a trecut neobservata nici de Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, care a publicat imagini ce au ajuns virale pe Internet, cu el, alaturi de sotia sa, in ipsostaze dragastoase. Imagini intime cu Rares Bogdan si sotia Rares Bogdan a uimit internetul cu cele mai noi poze postate. imbracat lejer, in pijamale, acesta .

Cum l-au primit buzoiencele pe curierul Cupidon, de Ziua indragostitilor VIDEO

Cupidon chiar exista, in Buzau, iar de Ziua indragostitilor a muncit mai mult decat oricand. A mers si le-a facut surprize indragostitilor, incarcat cu tort, sampanie si mesaje de dragoste. A facut fata tuturor cererilor, pentru ca, de cand a inceput pandemia, si-a tras o firma de curierat mai speciala.

Cristi Borcea, un sot zgarcit? Ce a putut sa ii daruiasca Valentinei Pelinel de Ziua indragostitilor

Astazi foarte multe cupluri au sarbatorit Ziua indragostitilor. Aceasta zi nu putea fi sarita si de catre persoane din show-biz. Astfel, Cristi Borcea a avut grija sa ii faca o surpriza Valentinei Pelinel insa, gurile rele spun ca ar fi un sot zgarcit. Este Cristi Borcea un sot zgarcit? Sfantul Valentin, sarbatoarea imprumutata de la .

Horoscop 14 februarie 2021. Probleme de sanatate pentru o zodie, chiar de Ziua indragostitilor

Astrele vin cu noi previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului pentru ziua de 14 februarie. Ce probleme de sanatate va avea unul din nativi chiar de Ziua indragostitilor? Afla cine si de ce ar trebui sa se fereasca? Horoscop pentru 14 februarie 2021 Berbec Nu trebuie sa lasi ca stresul sa iti schimbe .

Mesaje de Ziua indragostitilor pentru perechea ta. SMS-uri de dragoste, mesaje cu poze si statusuri de Facebook pentru Sf. Valentin

Duminica, 14 februarie se celebreaza Valentines Day Sfantul Valentin) - Ziua indragostitilor popularizata de americani si miercuri, 24 februarie, Dragobetele - Ziua indragostitilor in stilul traditional ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )