Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIVORT LA HOLLYWOOD: Unul dintre cei mai sexy actori se desparte de sotia lui.

România Liberă România Liberă,
DIVORT LA HOLLYWOOD: Unul dintre cei mai sexy actori se desparte de sotia lui.

Actorul Russell Crowe, celebru pentru rolul din filmul Gladiatorul, a divortat de sotia sa, cantareata Danielle Spencer, informeaza Realitatea. net. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi s-ar fi despartit in mod amiabil. Crowe si Spencer si-au unit destinele in Australia, in anul 2003 si au impreuna doi baieti, in varsta de opt, respectiv sase ani. Jurnalistii relateaza ca ambii copii urmeaza sa ramana in grija mamei. Crowe si Spencer s-au intalnit in anul 1990, pe platourile de . continuă pe România Liberă

Unul din cei mai controversati romani ajunge astazi in fata judecatorilor. E acuzat de spalare de bani si delapidare

La Tribunalul Bucuresti incepe astazi procesul in care unul din cei mai controversati romani este judecat pentru spalare de bani si instigare la delapidare. Mai exact, Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi cerut lui.

America, patria bogatasilor: Jumatate dintre cei mai bogati oameni ai lumii traiesc in SUA

In lume exista 84. 500 de super-milionari, dintre care aproape jumatate traiesc in Statele Unite. Un raport care analizeaza impartirea bogatiei pe glob mentioneaza ca au fost luati in calcul doar cei.

Sebastian Ghita: Traian Basescu e un om cu multa experienta si cred ca iubeste oamenii/ Ponta este unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei

Patronul Romania TV Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu pentru Q Magazine, ca presedintele Traian Basescu este un om cu multa experienta care iubeste oamenii, iar despre premierul Ponta - unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei. Asta nu inseamna ca nu mai are de facut progrese. Ghita a vorbit si despre candidatura sa din partea USL Prahova la alegerile din decembrie.

A fost cel mai sexy barbat de la Hollywood. il mai recunosti?

Matthew McConaughey continua sa piarda din greutate, desi ultima oara cand a fost fotografiat era foarte slab. Acesta a primit in trecut titlul de cel mai sexy barbat din lume, informeaza.

Cele mai populare culori de masini pe glob: Albul castiga un procent

PPG Industries , unul dintre cei mai mari producatori de vopsele auto la nivel global, a publicat cele mai cautate nuante de catre constructorii de autoturisme anul acesta.

A murit Patriarhul armean al Ierusalimului, unul dintre cei cinci custozi ai locurilor sfinte

Patriarhul armean apostolic al Ierusalimului, Torkom al II-lea Manoogian, unul dintre cei cinci custozi ai locurilor sfinte, a incetat din viata, ieri, la varsta de 93 de ani.

Cei mai cunoscuti artisti in tatuaj s-au adunat la Bucuresti

Portretul bunicii, animalul de companie, florile sau masinile preferate. Toate sunt, mai nou, imaginile cu care tinerii isi acopera trupul. Tatuajul a devenit deja o tendita si mai toti tinerii isi doresc sa.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )