Libnet.ro
UNICEF

07:45

Divort-soc in showbizul romanesc! Si-au spus adio, la trei luni de la nunta

Antena3 Antena3,
Divort-soc in showbizul romanesc! Si-au spus adio, la trei luni de la nunta

Divort-soc in showbizul romanesc! Dupa doar trei luni de la nunta, protagonistii si-au spus adio. Este vorba de Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Confirmarea a venit pentruSpynews chiar de. continuă pe Antena3

Liderii europeni vor oferi Marii Britanii o extindere de trei luni a termenului pentru Brexit

Uniunea Europeana va oferi liderilor de la Londra o extindere a termenului de iesire a Marii Britanii din Blocul comunitar de trei luni, cu posibilitatea reducerii acestuia daca un acord va fi ratificat de Parlamentul britanic, conform unei schite a acordului, citata de cotidianul The Guardian, scrie Mediafax.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,99%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,99%, fata de 3,01%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,01%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,01%, fata de 3,03%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,04%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,04%, valoare inregistrata sI in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,03%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,03%, fata de 3,04% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,04%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,04%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )