Libnet.ro
UNICEF

01:05

Djokovic, campion la Wimbledon. Finala memorabila

România Liberă România Liberă,
Djokovic, campion la Wimbledon. Finala memorabila

Sarbul Novak Djokovici, a castigat pentru a cincea oara turneul de la Wimbledon. El l-a invins in fi. continuă pe România Liberă

Wimbledon, finala: Novak Djokovic vs Roger Federer (de la ora 16:00) - 13 ani de rivalitate

Novak Djokovic si Roger Federer se vor intalni pentru a patra oara la Wimbledon si pentru a 48-a oara in cariera, duminica, in finala editiei din acest an. Aceasta va fi prima confruntare dintre cei doi pe iarba dupa patru ani, ultimele doua 2014 si 2015) aducandu-i sarbului trofeul de la All England Club. Marea finala a Grand Slam-ului londonez se va disputa pe Terenul Central, va incepe de la ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )