Libnet.ro
UNICEF

05:00

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public,

Adevărul Adevărul,
DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public,

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie. continuă pe Adevărul

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public

Cel mai destept baiat din energie, omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat,potrivit unor surse judiciare, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public. Informatia reiese din rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

Bogdan Buzaianu a apelat la Elena Udrea desi aceasta il critica public - rechizitoriu DNA

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie, transmite Agerpres.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Victor Piturca spune ca, in eventualitatea in care ar ajunge la Dinamo, va instaura o hegemonie in Liga 1 pentru echipa din Stefan cel Mare.

Marea dorinta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, isi incheie anul 2017 cu o dorinta neimplinita inca: mai mult timp pentru a citi.

In 2017 au fost ucisi 65 de jurnalisti, cel mai redus bilant din ultimiii 14 ani

Saizeci si cinci de jurnalisti au fost ucisi in lume in 2017, dintre care cincizeci profesionisti, sapte jurnalisti-cetateni bloggeri) si opt colaboratori mass-media, potrivit bilantului anual publicat marti de Reporteri fara Frontiere RSF), citat de agentia France Presse si Agerpres.

Euro scade spre 4,62 lei, cel mai scazut nivel din ultima luna si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6210 lei/euro, in scadere cu 0,11% fata de pragul atins luni, cel mai scazut nivel din 8 noiembrie pana in prezent.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

Tranzactie de 1,9 miliarde de euro in Austria: T-Mobile cumpara UPC, cel mai mare operator de comunicatii din cablu din aceasta tara

T-Mobile Austria, divizia de telefonie mobila a grupului german Deutsche Telekom, a anuntat vineri achizitia UPC Austria, cel mai mare operator de comunicatii prin cablu din aceasta tara, pentru 1,9 miliarde euro, pentru a crea un grup integrat de comunicatii, capabil sa ofere servicii integrate fix-mobil: internet, TV si telefonie mobila si fixa. Deutsche Telekom si Liberty Global, doua grupuri de comunicatii prezente si pe piata din Romania, estimeaza ca tranzactia va fi finalizata in a doua jumatate a anului 2018, dupa aprobarea autoritatilor de concurenta din Austria.

Cel mai ghinionist concurent? A avut tot timpul raspunsul in fata ochilor (VIDEO)

Alberto se poate numi de departe cel mai ghinionist concurent. Prezent la showul Vrei sa fii miliardar? din Spania, barbatul a gresit raspunsul la intrebarea de 100. 000 de euro. Asta, desi a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )