Libnet.ro
UNICEF

19:15

DNA cere aviz la Camera Deputatilor pentru Elena Udrea, suspectata de noi fapte in dosarul finantarii campaniei din 2009

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA cere aviz la Camera Deputatilor pentru Elena Udrea, suspectata de noi fapte in dosarul finantarii campaniei din 2009

DNA cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Turismului Elena Udrea, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care ar fi suspectata si de doua infractiuni de instigare la luare de mita,. continuă pe Wall-Street Ro

DNA cere aviz presedintelui Iohannis pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere, miercuri, presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care a murit in luna octombrie a anului trecut, in timp ce deschidea coloana oficiala a fostului vicepremier.

DNA cere aviz pentru extinderea anchetei in cazul Elenei Udrea. Noile acuzatii: instigare la luare de mita privind campania lui Traian Basescu

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general al Romaniei o cerere de sesizare a Camerei Deputatilor pentru un nou aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei. Cererea este facuta in dosarul in care este cercetata Ioana Biasescu, fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Udrea, dupa ce DNA a cerut aviz Camerei Deputatilor pentru urmarirea sa penala: Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov folosindu-se de mine!

Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor!, ii transmite Elena Udrea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

DNA cere urmarirea penala pentru Elena Udrea intr-un nou dosar

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere din nou urmarirea penala pentru deputatul Elena Udrea. Este vorba de cauza mediatizata pe 22 septembrie 2016, cand Elena Udrea a fost audiata de procurori.

DNA cere aviz de la presedintele Klaus Iohannis pentru urmarirea penala a lui Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina

Directia Nationala Anticoruptie cere un aviz presedintelui Romaniei pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina,.

Nou dosar penal pentru Elena Udrea: Procurorii DNA cer extinderea urmarii penale in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2009 (VIDEO)

Elena Udrea a fost pusa in urma cu cateva saptamani sub control judiciar intr-un dosar penal in care procurorii cerceteaza modul in care s-a finantat campania electorala din.

DNA solicita aviz presedintelui Romaniei pentru urmarirea penala a lui Gabriel Oprea

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a solicitat sesizarea presedintelui Romaniei pentru a aprecia asupra exercitarii dreptului de a cere urmarirea penala a lui Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

O incercare de a acoperi uriasul scandal Cucuveaua Mov: Elena Udrea iese la atac dupa noile acuzatii aduse de DNA: Kovesi era cu Coldea, Maior si Oprea si se rugau la Dumnezeu sa castige Basescu (VIDEO)

Procurorii DNA au cerut miercuri aviz Camerei Deputatilor pentru extinderea urmarii penale pe numele Elenei Udrea in dosarul penal privind finantarea campaniei electorale din 2009 in care mai este.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Elena Udrea, sfidatoare la adresa sefei DNA: De ce ar trebui sa ies din politica cand vrea doamna Kovesi? Sunt un politician de care Romania are nevoie,

Invitata la postul de televiziune B1 TV, Elena Udrea a vorbit despre ultimele acuzatii formulate de DNA in dosarul Ioanei Basescu, fiica cea mare a fostului sef de stat. Fostul ministru al Turismului este acuzat de instigare la luare de mita in campania electrorala din 2009.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )