Libnet.ro
UNICEF

11:00

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

B1 B1,
DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor din nou sa-l aresteze pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in SUA. Nicusor Constantinescu se afla in. continuă pe B1

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Acesta nu s-a intors in tara cand i-au cerut procurorii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constatinescu pentru ca acesta nu s-a intors in tara la data ce fusese stabilita de anchetatori dupa ce s-a decis cercetarea lui sub control judiciar. in replica, presedintele CJ Constanta sustine ca se afla inca in SUA unde se trateaza de cancer de prostata.

DNA cere arestarea sefului CJ Constanta, pentru ca nu s-a intors la timp. Avocat: Nicusor Constantinescu e sub tratament in SUA

Update 19. 00 - Directia Nationala Anticoruptie DNA) confirma ca va cere in instanta arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta nu s-a intors.

DNA cere ARESTAREA sefului CJ Constanta. Avocat: Nicusor Constantinescu e sub tratament in SUA

DNA cere arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Directia Nationala Anticoruptie DNA) il acuza pe Constantinescu de faptul ca s-ar sustrage urmaririi penale, sustinand ca nu.

UPDATE DNA va cere arestarea lui Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta nu s-a intors la timp din Statele Unite

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat ca va cere in instanta arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta nu s-a intors, in termenul impus de organele judiciare, din SUA, unde se afla pentru a urma un tratament medical, relateaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu sustine ca DNA cere arestarea sa preventiva intrucat s-ar sustrage urmaririi penale

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sustine, intr-un comunicat transmis prin intermediul avocatului sau, ca DNA il acuza ca s-ar sustrage urmaririi penale si ca a cerut arestarea sa preventiva, desi el a fost operat si se afla intr-un spital din SUA, relateaza Mediafax.

DNA cere arestarea lui Nicusor Constantinescu

Directia Nasionala Anticoruptie DNA) cere arestarea lui Nicusor Constantinescu, cercetat in doua dosare de coruptie. Instanta va juddeca cel mai probabil solicitarea DNA in lipsa lui Nicusor Constantinescu, intrucat acesta nu se afla in tara. Decizia ar putea veni in cursul zilei de joi.

Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu se afla inca in SUA. Decizia privind cererea de scoatere de sub control judiciar, amanata

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, luni, pentru 19 iunie, judecarea contestatiei depuse de procurorii DNA impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care revocase masura preventiva a controlului judiciar dispusa fata de seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Mediafax. Nicusor Constantinescu se afla in continuare la tratament in Statele Unite ale Americii, unde se trateaza pentru cancer la prostata, avocatul Mocanu spunand ca pentru moment starea acestuia de sanatate nu ii permite sa revina in Romania.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Mai mult curse aeriene au fost amanate

Cel mai activ vulcan din Europa, Muntele Etna, a erupt din nou. Craterul a inceput iarasi sa arunce lava fierbinte si cenuta in atmosfera, iar fumul dens se poate vedea de la kilometri distanta. Tocmai de.

Vulcanul Etna a erupt din nou: Un aeroport din Sicilia a fost inchis

Vulcanul Etna, situat in regiunea italiana Sicilia, a erupt din nou luni la pranz, improscand cenusa spre sud-estul insulei. Autoritatile au fost nevoite sa inchida aeroportul din Catania si sa anuleze.

A uitat de divort! Denise Van Outen iubeste din nou

Viata merge mai departe si pentru Denise Van Outen. Despre actrita britanica se zvoneste ca iubeste din nou, dupa despartirea de sotul ei, Lee Mead, de anul trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )