Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi

Actualizare 12:07 Parchetul General a trimis Ministerului de Justitie solicitarea de arestare a deputatului --- DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acesta fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, potrivit unui comunicat DNA in care procurorii il acuza de luare de mita si abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi, pentru luare de mita

DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acesta fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, potrivit unui comunicat DNA in care procurorii il acuza de luare de mita si abuz in serviciu.

DNA cere Parlamentului sa permita arestarea deputatului PSD Ion Ochi, pentru luare de mita

DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, el fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, el fiind acuzat de.

DNA cere incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, informeaza B1 TV. Deputatul PSD este acuzat de luare de mita si abuz.

DNA cere arestarea pentru inca un deputat. Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu

DNA cere incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Deputatul este acuzat ca lua mita pentru contracte, in perioada in care a ocupat functia de vicepresedinte al CJ.

Declaratia de avere a deputatului PSD Ion Ochi: Peste 200 de hectare de teren, imprumuturi acordate de peste 1,3 milioane lei si bijuterii in valoare de 8.000 de euro

Potrivit decaratie de avere, deputatul PSD Ion Ochi are peste 200 de hectare de teren, un apartament in Brasov si a acordat imprumuturi de peste 1,3 milioane de lei societatii la care este actionar, informeaza Me.

DNA cere arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Acesta este acuzat de luare de mita in perioada cand a fost vicepresedinte al CJ Brasov

Directia Nationala Anticoruptie solicita Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Procurorii il acuza pe acesta ca, in anul 2011, cand era vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, a organizat o procedura formala de achizitie publica pentru repararea unui drum judetean la care firma favorizata de acesta lucrase deja fara sa existe vreun contract.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Ion Ochi. Fostul vicepresedinte al CJ Brasov este cercetat pentru luare de mita

Drectia Nationala Anticoruptie a cerut, marti, aviz pentru arestarea deputatului Ion Ochi, vicepresedinte al CJ Brasov, intrcat este suspectat de luare de mita si abuz in serviciu, informeaza un comunicat al institutiei.

DNA cere arestarea deputatului Ion Ochi. Acesta este acuzat de luare de mita in perioada cand a fost vicepresedinte al CJ Brasov

Directia Nationala Anticoruptie solicita Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Procurorii il acuza pe acesta ca, in anul 2011, cand era vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, a organizat o procedura formala de achizitie publica pentru repararea unui drum judetean la care firma favorizata de acesta lucrase deja fara sa existe vreun contract.

DNA cere arestarea deputatului Ioan Ochi. Primarul Prejmerului, cercetat sub control judiciar!

In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al D. a transmis procurorului general al P. J cererea si referatul intocmit de procurori, in vederea sesizarii ministrului Justitiei pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor, incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului Ochi Ion, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor,pentu luare de mitasiabuz in serviciu.

DNA cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Procurorul-sef Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a trimis procurorului general al Romanie cererea si referatul intocmit de procurori pentru incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului Ion Ochi. Acesta este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )