Libnet.ro
UNICEF

08:45

DNA cere o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin

Hotnews Hotnews,
 DNA cere o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin

Procurorii DNA au cerut luni magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat in prima instanta la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta, anunta Agerpres. La ultimul termen al judecarii apelului, procurorul de sedinta a solicitat judecatorilor condamnarea lui Adrian Severin la 6 ani si 6 luni inchisoare pentru luare de mita si 5 ani pentru trafic de influenta, la care sa se adauge un spor de pedeapsa. continuă pe Hotnews

Pronuntarea in dosarul lui Adrian Severin, amanata pana pe 16 noiembrie: Procurorii DNA cer sase ani si jumatate de inchisoare si un spor de pedeapsa pentru fostul europarlamentar

Instanta suprema a amanat luni pentru 16 noiembrie pronuntarea in procesul in care fostul europarlamentar Adrian Severin este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza.

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

FOTO Cel mai mare protest din Coreea de Sud din ultimele decenii. Zeci de mii de oameni au cerut demisia presedinteiPark Geun-Hye

Zeci de mii de protestatari sud-coreeni au participat sambata la cea mai mare manifestatie antiguvernamentala din ultimele decenii, pentru a cere demisia presedintei Park Geun-Hye, implicata intr-un urias scandal de coruptie alaturi de prietena acesteia Choi Soon-Sil.

Daca Romania isi inchide productia de energie pe carbune face cea mai mare greseala

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, aseara, la Hunedoara, ca statul roman va face o greseala daca isi va inchide productia de energie electrica pe baza de carbune, atat din considerente care tin de locurile de munca pierdute, dar si de interes national.

Pomelo, fructul minune:10 beneficii ale fratelui mai mare al grepfrutului

Pomelo, acest frate mai mare al grepfrutului, sa-i spunem grefoportocala, dar cu o dulceata aparte, este un fruct cu multiple proprietati miraculoase pentru organism, datorate in special continutului crescut de vitamina C, fibre si potasiu, scrie CSID.

Imagine spectaculoasa: Cea mai mare si mai stralucitoare Superluna din ultimii 70 de ani (FOTO)

Eveniment astronomic inedit. Cea mai mare si mai stralucitoare luna din ultimii aproape 70 de ani poate fi urmarita pe cer luni seara. Superluna, asa cum a fost ea numita, poate fi vazuta la o dimensiune cu.

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani, vizibila in aceasta noapte. 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat, duminica, parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat duminica parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

Explozie la cea mai mare baza americana din Afganistan

O explozie soldata cu victime a avut loc in aceasta dimineata la baza aeriana NATO de la Bagram, din nordul capitalei afgane Kabul. Este cea mai mai mare baza americana din Afganistan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )