Libnet.ro
UNICEF

19:00

DNA cere sapte ani de pedeapsa pentru Dan Diaconescu in dosarul de santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere sapte ani de pedeapsa pentru Dan Diaconescu in dosarul de santaj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut astazi majorarea pedepsei pana la sapte ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu, in dosarul in care fondatorul postului OTV este acuzat de santaj. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere SAPTE ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu

Procurorii DNA au cerut, luni, majorarea pedepsei pentru Dan Diaconescu, spre sapte ani de inchisoare cu executare, anchetatorii motivand ca acesta nu recunoaste fapta si nici nu da semne ca s-ar fi indreptat, informeaza B1TV.

Procurorii cer sapte ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu, in dosarul de santaj

DNA a cerut, luni, majorarea pedepsei pentru Dan Diaconescu, spre sapte ani de inchisoare cu executare, relateazaB1 TV. Potrivit procurorilor, Diaconescu nu recunoaste fapta si nu da semne ca s-ar fi.

DNA cere majorarea pedepsei lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Tribunalului Bucuresti majorarea pedepselor date de Judecatoria Sectorului 1 in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu. Maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune este de sapte ani.

DNA va cere majorarea pedepsei lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Tribunalului Bucuresti majorarea pedepselor date de Judecatoria Sectorului 1 in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune fiind de sapte ani, potrivit Mediafax.

Procurorii anticoruptie cer majorarea pedepsei lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj. Maximul prevazut de lege, 7 ani

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Tribunalului Bucuresti majorarea pedepselor date de Judecatoria Sectorului 1 in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune fiind de sapte ani.

Motivare CAB: Dan Diaconescu s-a folosit in mod josnic de statutul de persoana publica, in dosarul in care e acuzat de santaj (VIDEO)

Dan Diaconescu s-a folosit in mod josnic de statutul de persoana publica, se arata in motivarea sentintei din dosarul in care realizatorul TV este acuzat de santaj. Patronul OTV a fost condamnat la sfarsitul.

Dan Diaconescu: Daca voi iesi pe locul doi la alegerile prezidentiale, inseamna ca Elodia e vie si ca m-a votat chiar si ea

Dan Diaconescu este de parere ca dosarul Elodia trebuie redeschis de un nou procuror general, iar cazul sa fie judecat de un tribunal cu jurati. Afirmatia vine in contextul in care Cristian Cioaca pretinde,.

Dan Diaconescu: Daca voi iesi pe locul doi la alegerile prezidentiale, inseamna ca Elodia e vie si ca m-a votat chiar si ea (VIDEO)

Dan Diaconescu este de parere ca dosarul Elodia trebuie redeschis de un nou procuror general, iar cazul sa fie judecat de un tribunal cu jurati. Afirmatia vine in contextul in care Cristian Cioaca pretinde,.

DNA cere arestarea lui Nicusor Constantinescu si in dosarul Centrului Militar Constanta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Tribunalului Constanta arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu, in dosarul in care acesta este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar din .

Radu Banciu: Pana la sfarsitul anului cred ca intra si Dan Diaconescu la mititica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cererea de majorare a pedepsei pentru DanDiaconescu formulata de catre DNA, facand un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )