Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA cere sapte ani si sase luni de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
DNA cere sapte ani si sase luni de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care. continuă pe Antena3

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care.

O NOUA LOVITURA, marca DNA: Ani grei de iNCHISOARE pentru politisti acuzati de trafic de influenta si furt calificat

Tribunalul Giurgiu i-a condamnat pe doi agenti de politie la 4 ani si 2 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta si furt.

SAPTE ANI de inchisoare pentru Liviu Dragnea! Anuntul de ultim moment al procurorilor DNA

Procurorul DNA a cerut judecatorilor la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea lui Liviu Dragnea la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive DGASPC Teleorman. Aceasta solicitare.

DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea: 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz n serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals

DNA a cerut, la termenul de marti, pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea si pentru celelalte persoane cercetate in dosarul DGASPC Teleorman, anunta Mediafax. Procurorii au cerut si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului in cazul liderului PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )