Libnet.ro
UNICEF

19:16

DNA a clasat dosarul deputatei Andreea Cosma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a clasat dosarul deputatei Andreea Cosma

Deputatul PSD Andreea Cosma a anuntat, astazi, ca DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei si al tatalui sau de catre fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Andreea Cosma, de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti, sustine ca procurorii au clasat un dosar pe numele sau si al lui Mircea Cosma

Deputatul Andreea Cosma - cea de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti - sustine ca un dosar deschis de fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea pe numele sau si al tatalui sau, Mircea Cosma, fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost clasat de catre DNA central.

Procurorii au clasat dosarul incendiului de la clubul Bamboo

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo, in urma caruia 44 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, informeaza Agerpres.

Andreea Cosma, prima reactie dupa clasarea dosarului sau: De cinci ani ne luptam cu aceste mizerii

Infrangere usturatoare pentru unitatea de elita de la Ploiesti. Unul dintre dosarele deschise de Onea si Portocala pe numele familiei Cosma a fost inchis de structura DNA centrala. E vorba de un dosar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )