Libnet.ro
UNICEF

10:45

DNA: Dan Mogos, seful Agentiei Domeniilor Statului, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Hotnews Hotnews,
 DNA: Dan Mogos, seful Agentiei Domeniilor Statului, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Seful ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Presedintele ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz a functionarilor din subordine

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care il acuza de instigare la abuz in serviciu a functionarilor din subordinea sa, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Seful ADS si presedintele Agrostar, urmariti penal

Seful Directiei strategie, managementul datelor si activitatilor din Agentiei Domeniilor Statului ADS), Vincentiu Relu Lucian Cuc, si presedintele Agrostar,Niculae Stefan, sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie, respectiv santaj si complicitate la santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )