Libnet.ro
UNICEF

05:15

DNA a dat LOVITURA! Fost director din MINISTERUL JUSTITIEI, condamnat la 6 ani de iNCHISOARE dupa ce a luat MITA URIASA

B1 B1,
DNA a dat LOVITURA! Fost director din MINISTERUL JUSTITIEI, condamnat la 6 ani de iNCHISOARE dupa ce a luat MITA URIASA

Fostul director IT din Ministerul Justitiei Ion Krech, trimis in judecata de DNA Ploiesti pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 274. 000 euro de la firme de software ca sa le ajute sa castige. continuă pe B1

Fost director din Ministerul Justitiei, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare pentru coruptie

Ion Krech, fostul director IT din Ministerul Justitiei, a fost condamnatla peste 6 ani de inchisoare si la plata a peste 19 milioane de lei despagubiri materiale catre MJ, intr-un dosar de coruptie.

Fostul director IT din Ministerul Justitiei acuzat ca a luat mita 274.000 euro, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare

Fostul director IT din Ministerul Justitiei Ion Krech, trimis in judecata de DNA Ploiesti pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 274. 000 euro de la firme de software ca sa le ajute sa castige licitatii derulate de MJ, a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare si plata unor despagubiri materiale de peste 19 milioane de lei catre Ministerul Justitiei, care s-a constitui parte civila in dosar. Decizia nu este definitiva.

Prahova: Fostul director IT din Ministerul Justitiei care a fost acuzat de luare de mita, condamnat la peste 6 ani de nchisoare

Fostul director IT din Ministerul Justitiei MJ) Ion Krech a fost condamnat pe fond la peste sase ani de detentie si plata unei sume de peste 19 milioane de lei despagubiri materiale catre MJ intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA Ploiesti pentru fapte de coruptie, relateaza Agerpres.

Fostul director IT din Ministerul Justitiei, condamnat la inchisoare. Ar fi luat mita sute de mii de euro

Fostul director IT din Ministerul Justitiei, Ion Krech, a primit o pedeapsa de peste sase ani de inchisoare, la care s-a adaugat plata sumei de 19 milioane de lei despagubiri materiale, intr-un dosar in care a fo.

Andreea Esca a dat lovitura! Suma record pe care a castigat-o din televiziune

Andreea Esca a dat lovitura in afaceri. Prezentatoarea TV si-a deschis o firma care are ca obiect activitatea de productie cinematografica. Potrivit datelor inregistrate la Registrul Comertului, firma vedetei T.

Andreea Esca a dat lovitura! Suma record pe care a castigat-o din televiziune numai anul trecut

Andreea Esca a dat lovitura in afaceri. Prezentatoarea TV si-a deschis o firma care are ca obiect activitatea de productie cinematografica. Potrivit datelor inregistrate la Registrul Comertului, firma vedetei T.

Doliu in lumea medicala. A murit doctorul Ion Draghici, fost director al Spitalului Judetean Buzau

Medicul Ion Draghici, fost director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, a incetat din viata luni dimineata. El era internat in Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unor afectiuni de care suferea de mai multa vreme. Doctorul Draghici a fost unul dintre cei mai apreciati specialisti in chirurgie plastica si reconstructiva din judetul Buzau.

Fost sef in justitie, acuzatii dure la adresa lui Catalin Predoiu: Are multe dosare la DNA. A avizat hotararea care a bagat-o pe Udrea la puscarie

Acuzatii dure la adresa lui Catalin Predoiu din partea unui fost director in Ministerul Justitiei. Predoiu a fost scos. la lins: are mai multe dosare la DNA. in gala Bute, a avizat de legalitate hotararea de.

Mihaela Buzarnescu a dat lovitura carierei la Roland Garros! Castig record pentru jucatoarea de 30 de ani

Mihaela Buzarnescu eliminat-o in turul III la Roland Garros, pe Elina Svitolina, din Ucraina, una dintre favoritele turneului.

Scandal urias la intalnirea anuala a conducerii Facebook: O persoana a fost evacuata din sala dupa ce a cerut inlocuirea lui Zuckerberg

Ultimele scandaluri in care a fost implicata conducerea Facebook a dus la aprinderea spritelor in interiorul conducerii. Acesta lucru a fost extrem de vizibil la intalnirea anuala a actionarilor cand Consiliul de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )