Libnet.ro
UNICEF

10:15

DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, alaturi de alte trei persoane, printre care fostul sef al Directiei pentru Accize Bacau, un inspector de la Autoritatea Nationala a Vamilor, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de DNA pentru implicarea in evaziune cu motorina

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru sprijinirea unui grup acuzat de evaziune cu motorina, anchetatorii sustinand ca parlamentarul, pentru interventiile sale, ar fi.

Deputatul Dorinel Ursarescu, judecat pentru sprijinirea unui grup acuzat de evaziune cu motorina

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru sprijinirea unui grup acuzat de evaziune cu motorina, anchetatorii sustinand ca parlamentarul, pentru interventiile sale, ar fi acceptat sa primeasca 100 de euro.

Deputatul Dorinel Ursarescu, dat pe mana justitiei. DNA il acuza ca a protejat o afacere ilicita cu motorina

Dorinel Ursarescu, parlamentar de Neamt, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Bacau sub acuzatia de folosire a influentei sau autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani. Faptele pentru care va fi judecat deputatul au avut loc intre 2011-2013, cand acesta era presedintele PNL Neamt.

Senatorul PSD Sorin Lazar, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar a fost trimis astazi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA), acuzat de abuz in serviciu, pentru presupuse fapte comise cand a fost primar al comunei Strunga, din judetul Iasi.

Valentin Grosu, fostul sef al Vamii Bacau, dar si deputatul liberal Dorinel Ursarescu, apropiat edilului Romeo Stavarache, trimisi in judecata de DNA

Astazi, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau au finalizat dosarul si i-au trimis in judecata pe Valentin Grosu, fost sef al Vamii Bacau, pe deputatul liberal Dorinel Ursarescu, un apropiat al primarului bacauan Romeo Stavrache dar si pe Razvan Andrei si Marius Craciun. Ei sunt acuzati de trafic de influenta si cumparare de influenta. Prejudiciul produs statului de cei patru inculpati depaseste un milion de euro.

Trimis in judecata de DNA Bacau, in arest preventiv, pentru trafic de influenta la obtinerea permiselor de conducere

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a inculpatului Sorinel Voroneanu pentru trafic de influenta, spalare de bani si participatie la fals intelectual, dupa ce acesta le-a promis unor cetateni ca le va obtine permise de conducere, contra unor sume bani date angajatilor Serviciului de Permise din Neamt.

DNA: Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Alaturi de Lazar, a fost trimis in.

Prim-procurorul de la Orsova a fost trimis in judecata alaturi de un comisar-sef de politie si doi afaceristi

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita, alaturi de un comisar-sef de la IPJ Mehedinti si doi oameni de afaceri, anunta procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei.

Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu si deputatul Ion Dinita au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte sapte persoane si o societate comerciala,.

Politistul Constantin Nutu din Dragasani, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Constantin Tiberiu Nutu, agent de politiei in cadrul Politiei municipiului Dragasani, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu, folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )