Libnet.ro
UNICEF

11:30

DNA: Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza acte de urmarire penala fata de Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, acuzat de luare de mita in forma continuata, fiind retinut pentru 24 de ore, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita.

Directorul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura APIA) din Satu Marea, Viorel Pintea, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. Procurorii sustin ca directorul APIA a pretins de mai multe ori unui fermier din Satu Mare mii de euro mita, pentru a nu dispune controale in legatura cu activitatile agricole desfasurate de acesta. Fermierul avea culturi de vita de vie in judetul Satu Mare pentru care a accesat fonduri europene substantiale. Astfel, in 2012, Viorel Pintea a .

Director de la APIA Satu Mare, retinut pentru mita

Procurorii DNA l-au retinut pe Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, dupa ce l-au prins in flagrant cand lua mita 3. 000 de euro pentru a nu dispune controale la culturile de vita-de-vie ale unui.

Directorul APIA Satu Mare, retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost prins luand mita 3.000 de euro de la un fermier

Directorul Agentiei de PLati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu mare a fost retinut duminica pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, pentru luare de mita in forma continuata. El ar fi pretins de la un fermier 7. 500 de euro pentru a nu il verifica.

Directorul APIA Satu Mare, Viorel Pintea, prins in timp ce lua mita

Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, a fost retinut de procurorii DNA, dupa a fost prins in flagrant cand lua mita 3. 000 de euro pentru a nu dispune c.

Directorul APIA Satu Mare, Viorel Pintea, prins in timp ce primea mita pentru a nu face controale la un fermier

Directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Satu Mare, Viorel Pintea, a fost retinut, duminica, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita pentru a nu face controale la.

Directorul APIA Satu Mare, Viorel Pintea, prins in timp ce primea mita 3.000 de euro

Directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Satu Mare, Viorel Pintea, a fost retinut, duminica, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita pentru a nu face controale la.

Viorel Pintea, directorul APIA Satu Mare, a fost prins luand mita 3.000 de euro

Directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura de la Satu Mare, Viorel Pintea, a fost prins de politisti in flagrant luand spaga de 3. 000 de euro. Acum, acesta se afla in arestul politiei, dar va fi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE Seful APIA a pretins de la un fermier peste 10.000 de euro, pentru a nu dispune controale la ferma detinuta

Directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura de la Satu Mare, Viorel Pintea, a fost prins de politisti in flagrant luand spaga de 3. 000 de euro. Acum, acesta se afla in arestul politiei, dar va fi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventiva. Procurorii sustin ca in cursul lunilor martie si mai 2012, Pintea a pretins unui fermier suma de 2. 500 euro si 5. 000 euro, pentru a nu dispune controale la activitatile agricole desfasurate de acesta.

Silvan Stancel si Ovidiu Scridon, aflati in turneu national, se opresc si la Satu Mare, unde vor lansa o carte si un CD

Silvan Stancel si Ovidiu Scridon, aflati intr-un turneu national, poposesc miercuri la Satu Mare unde vor sustine spectacolul Blonda sau bruneta. in aceeasi zi va avea loc si lansarea CD-ului cu acelasi nume, de Silvan Stancel si a cartii de poezia Portretul unui gand, de Ovidiu Scridon, la Teatrul de Nord.

Directia 5, invitata la Satu Mare, de 1 Decembrie. Costurile manifestarilor se ridica la 100.000 de lei

De 1 decembrie, autoritatile locale din Satu Mare pun la dispozitia satmarenilor circa 5. 000 de steaguri si stegulete, asa cum au facut-o si anul trecut. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca manifestarile organizate anul acesta se ridica la 100. 000 de lei, iar invitatul de seama este Directia 5.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )