Libnet.ro
UNICEF

13:15

DNA: Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Gigina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA: Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Gigina

Fostul viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost trimis in judecata miercuri, de DNA, pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriel Oprea a fost trimis n judecata pentru ucidere din culpa n dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa in Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, anunta DNA.

Gabriel Oprea, trimis in judecata

ACTUALIZARE 16:46 Gabriel Oprea, dupa trimiterea sa in judecata in cazul mortii politistului Gigina: Am incredere ca justitia va fi dreapta si va restabili adevarul de necontestat. Sunt nevinovat. ------------ Gabriel Oprea, fostul ministru al Internelor, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigina, care facea parte din dispozitivul de insotire a ministrului.

Gabriel Oprea, trimis in judecata de DNA in dosarul mortii politistului Gigina: Fostul ministru de Interne, acuzat de ucidere din culpa

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de DNA in dosarul mortii politistului Gigina, la mai bine de doi ani de la tragicul accident. in urma cu doua luni, Curtea Suprema a admis o contestatie depusa de.

Gabriel Oprea reactioneaza dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: NU sunt VINOVAT de moartea lui Gigina!

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a reactionat, miercuri, dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Gabriel Oprea afirma ca.

Gabriel Oprea: Moartea lui Bogdan Gigina este o tragedie fara margini, pentru care nu sunt vinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca isi va proba nevinovatia in fata instantei si ca moartea politistului Bogdan Gigina este o tragedie fara margini pentru care insa nu poate fi facut responsabil. Reactia sa vine la scurt timp dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in acest dosar.

George Pell, al treilea n ierarhia Vaticanului, trimis n judecata pentru abuzuri sexuale

Cardinalul australian George Pell, numarul trei in ierarhia Vaticanului, a fost trimis marti in judecata, in legatura cu acuzatii de agresiuni sexuale vechi, pe care le respinge categoric, relateaza AFP, citata de news. ro.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru uciderea politistului Gigina

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, a fost trimis in judecata pe procurorii DNA in cazul politistului Bogdan Gigina. Oprea este acuzat de comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru uciderea politistului Gigina. Procurori: A obligat politistii sa participe la activitati cu un potential ridicat de risc

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, a fost trimis in judecata pe procurorii DNA, in cazul politistului Bogdan Gigina. Oprea este acuzat de comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa ce DNA a dispus trimiterea sa in judecata

Gabriel Oprea a reactionat pe Facebook dupa ce DNA a dispus miercuri trimiterea sa in judecata in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Citeste si: Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din.

Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa. Oprea: Pe onoarea mea ca nu sunt vinovat!

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Gabriel Oprea, la data faptelor viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, pentru comiterea infractiunii de ucidere din cu.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )