Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA i-a dat LOVITURA DE GRATIE! A fost trimis in judecata! Acuzatii EXPLOZIVE

B1 B1,
DNA i-a dat LOVITURA DE GRATIE! A fost trimis in judecata! Acuzatii EXPLOZIVE

O noua lovitura data de DNA liberalilor! Conducerea Primariei Piatra-Neamt, in frunte cu primarul Dragos Chitic, a fost trimisa in judecata de catre procurori. Edilul si fostul secretar al munici. continuă pe B1

LOVITURA DNA pentru liberali: Un important PRIMAR, trimis in judecata! Acuzatii EXPLOZIVE

O noua lovitura data de DNA liberalilor! Conducerea Primariei Piatra-Neamt, in frunte cu primarul Dragos Chitic, a fost trimisa in judecata de catre procurori. Edilul si fostul secretar al munici.

Primarul din Piatra Neamt, liberalul Chitic, trimis in judecata de DNA intr-un dosar privind un schimb de terenuri

Dragos Victor Chitic, primarul liberal din Piatra Neamt, a fost trimis in judecata de DNA, impreuna cu alte persoane intr-un dosar privind un schimb de terenuri prin care municipiul ar fi fost prejudiciat cu aproape 1,1 milioane lei.

Primarul de Piatra Neamt, trimis in judecata de DNA pentru un schimb ilegal de terenuri. Faptele ar fi avut loc in urma cu opt ani, cand era viceprimar

Dragos Chitic, actualul primar al municipiului Piatra Neamt a fost trimis in judecata alaturi de alti doi functionari, un expert evaluator, un notar public si un om de afaceri intr-un dosar deschis in urma unui schimb ilegal de terenuri.

Fostul viceprimar din Piatra Neamt, trimis in judecata pentru un schimb ilegal de terenuri

Fostul viceprimar din Piatra Neamt a fost trimis in judecata alaturi de alti doi functionari, un expert evaluator, un notar public si un om de afaceri intr-un dosar deschis in urma unui schimb ilegal de terenuri. Concret, conform DNA, Victor Dragos Chitic este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Politia a dat LOVITURA: Zeci de PERCHEZITII, efectuate in mai multe judete si in CAPITALA! Tone de produse au fost confiscate

Peste opt tone de produse contrafacute au fost confiscate in urma a 30 de perchezitii efectuate miercuri si joi in mai multe judete. Prejudiciul vizat in acest caz se ridica la aproape de 1.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )