Libnet.ro
UNICEF

17:45

DNA incepe audierile in cazul lui Nicusor Dan. Cristian Zarescu le-a adus procurorilor inregistrarile convorbirilor.

Antena3 Antena3,
DNA incepe audierile in cazul lui Nicusor Dan. Cristian Zarescu le-a adus procurorilor inregistrarile convorbirilor.

Fostul jurnalist Cristian Zarescu, ajuns intre timp functionar public la primaria Sectorului 4, s-a prezentat astazi la sediul DNA unde a dat explicatii despre inregistrarile discutiilor cu Nicusor Dan, pe tema demolarii cladirii detinute de omul de afaceri Mihai Mitrache, zis Caine, in Oraselul Copiilor din Capitala. continuă pe Antena3

Consilierul primarului PSD al sectorului 4 a depus la DNA inregistrarile convorbirilor cu Nicusor Dan

Cristian Zarescu, seful de cabinet al primarului PSD al sectorului 4 Daniel Baluti, a depus joi la DNA inregistrarile convorbirilor cu Nicusor Dan privind demolarea cladirii detinute de Mihai Mitrache in Oraselul Copiilor.

Cine este, de fapt, Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan

Saptamana trecuta, inregistrarea in care Nicusor Dan poarta o discutie in cadrul Primariei Sectorului 4 pentru a apara un afacerist a facut mare valva in zona politica. Audio-ul a fost facut public de Dana Budeanu, iar inregistrarea a fost realizata de Cristian Zarescu. Cine este, de fapt, Cristian Zarescu Alegerile Locale 2020 se apropie, iar .

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Sotia lui Nicusor Dan rupe tacerea. Cum se comporta, de fapt, cu fetita lor

Parerile sunt impartite cand vine vorba de Nicusor Dan. intr-un mesaj postat pe Facebook, sotia acestuia vorbeste despre cum se comporta candidatul la Primaria Capitalei cu familia sa. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Capitalei. El a castigat in fata Gabrielei Firea, cu 47,2%, in timp ce candidata PSD a obtinut doar 39%. Cum .

NICUSOR DAN: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta. Dan a mai spus ca fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie, scrie News.

EXCLUSIV Ultimul sondaj pe Bucuresti inainte de alegeri. Ce procent ii desparte pe Nicusor Dan si Gabriela Firea. Basescu e iesit din joc

Cu trei zile inainte de alegeri, Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, are un avans de doar doua procente in fata Gabrielei Firea, primarul in functie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL si obtinut de Adevarul. Marja de eroare e de 3,7 %. Sondajul acopera si dezvaluirile despre Nicusor Dan si Caine. 35% din respondenti nu sunt siguri daca vor merge la urne.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )