Libnet.ro
UNICEF

14:00

DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg ...

România Liberă România Liberă,
DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg ...

Avocata Simona Neaga, din cadrul Baroului Bihor este cercetata de DNA dupa ce ar fi incercat o persoana sa faca declaratii mincinoase intr-un dosar in care este cercetat un alt avocat, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, la data de 9 ianuarie 2014, avocata Simona Neaga i-a adresat expresii si cuvinte amenintatoare unei persoane, cu ocazia audierii . continuă pe România Liberă

Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului, fiind.

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni.

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului. Au fost audiate mai multe persoane si inca se mai fac audieri. Pe rolul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a constituit, marti, o cauza avand ca obiect accidentul aviatic petrecut la data de 20 ianuarie 2014, la limita teritoriala dintre judetele Alba si Cluj. Citeste si: Ponta a .

Avocata din Oradea, invinuita de DNA ca a tensionat un martor dupa ce a fredonat melodia Morarita

Avocata Simona Neaga a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DNA Oradea pentru incercare de determinare a marturiei mincinoase, deoarece ar fi constrans moral un martor langa care a fredonat Roata morii se-nvarteste din slagarul Morarita, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )