Libnet.ro
UNICEF

18:15

DNA, informatii de ultima ora despre dosarul in care este vizata Adina Florea, noua propunere pentru sefia institutiei

Antena3 Antena3,
DNA, informatii de ultima ora despre dosarul in care este vizata Adina Florea, noua propunere pentru sefia institutiei

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, la solicitarea MEDIAFAX, ca are in lucru un dosar in care este vizata Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA, in cauza fi. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei, ANUNT de ULTIMA ORA despre functiile cheie de la Parchetul General, DNA si DIICOT: Ce se intampla cu procurorii candidati

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri, cand vor sustine interviurile procurorii care indeplinesc conditiile pentru ocuparea unei functii de conducere in cadrul Parchetului General, DNA si DIICOT. Potrivit.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA despre Legea Pensiilor: Unde poti afla tot ce ai primit de la stat de cand te-ai nascut si pana la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut miercuri seara un anunt extrem de important pentru toti contribuabilii romani. Oficialul guvernamental a declarat ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de.

Activitatea Inspectiei Judiciare a revenit la normal: Ce spune conducere institutiei despre OUG care stabileste sefii interimari

Activitatea Inspectiei Judiciare IJ) a revenit la normal odata cu adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta prin care se stabileste modul in care este asigurat interimatul la IJ, a anuntat miercuri.

DIETA. Dupa cinci nasteri, Anca Serea a dezvaluit care este secretul siluetei sale perfecte

Este intr-o forma de zile mari, desi Anca Serea a devenit mamica de cinci ori. Recent vedeta a dezvaluit care este secretul siluetei sale. Nu prea sunt cu dietele si cura de slabire. De regula, mananc.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Investitie uriasa in domeniul energiei. Anuntul de ultima ora facut de directorul Romgaz

Cea mai mare investitie din ultimii 10 ani din Romania in domeniul energiei, termocentrala de la Iernut, intra in linie dreapta. Este vorba de o investitie in valoare totala de 268 milioane de euro care ar.

Ministrul Sanatatii, ANUNT de ULTIMA ORA pentru pacienti: Revolutie in sistemul de finantare a spitalizarii

Ministrul Sanatatii a facut, miercuri, un anunt important pentru pacientii din Oltenia. Sorina Pintea a declarat ca a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Craiova, care va.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

CARMEN DAN, despre acuzatiile care i se aduc din interiorul partidului: Nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii politice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a refuzat sa faca declaratii despre acuzatiile lansate la adresa sa dupa sedinta CExN a PSD. Pe mine nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii, care.

Care este cel mai murdar loc dintr-un aeroport! Sigur nu te asteptai la asta

Daca suferiti in mod constat de raceli dupa vacanta, exista ceva in aeroport de care ar trebui sa va feriti: cosurile de la securitatea din aeroport. Potrivit unui nou studiu de la U.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )