Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA: Judecatorul Mircea Moldovan a deschis ilegal procedura de insolventa a clubului de fotbal Otelul Galati

Antena3 Antena3,
DNA: Judecatorul Mircea Moldovan a deschis ilegal procedura de insolventa a clubului de fotbal Otelul Galati

Judecatorul Mircea Moldovan de la Tribunalul Bucuresti, arestat recent pentru coruptie, a deschis in mod ilegal, in anul 2013, procedura de insolventa a clubului Otelul Galati si a desemnat ca lichidator. continuă pe Antena3

Judecatorul Mircea Moldovan a venit singur la DNA: Am fost la plimbare (VIDEO)

Judecatorul Mircea Moldovan, urmarit penal pentru fapte de coruptie, alaturi de trei colegi de la Tribunalul Bucuresti, s-a prezentat singur la sediul DNA, luni dupa-amiaza, spunand la intrare ca a fost la.

VIDEO Imagini care surprind momentul in care judecatorul Mircea Moldovan sare gardul pentru a fugi de procurorii DNA, difuzate de Realitatea Tv

Realitatea Tv a difuzat imagini care surprind momentul in care Mircea Moldovan, judecator la Tribunalul Bucuresti, sare gardul din spatele curtii sale in curtea unei fabrici, unde incepe sa fuga, pentru a scapa de procurorii DNA. Mircea Moldovan este urmarit penal de procurorii DNA, alaturi de alti 3 judecatori de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a admis intrarea Hidroelectrica in insolventa in 2012. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca in dosar exista un denuntator care ar fi reclamat presupuse fapte de coruptie ale judecatorilor. DNA: Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut si primit bani, carne, faina, cherestea si haine.

Referat DNA, cazul judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti: Magistratii primeau mita de la masini la cherestea, faina su peste. Mircea Moldovan era supranumit Imparatul

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti arestati preventiv sub acuzatia de coruptie primeau mita de la masini la cherestea, faina sau peste, se arata in referatul procurorilor DNA, obtinut de HotNews. ro. Unul dintre acestia, Mircea Moldovan, cel care a fost filmat in timp ce sarea gardul locuintei sale pentru a fugi de procurorii DNA, era supranumit Imparatul.

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, urmariti penal de procurorii DNA. Printre ei, Mircea Moldovan, care a admis intrarea Hidroelectrica in insolventa in 2012. Acesta ar fi sarit gardul locuintei sale, dar a fost prins ulterior si dus la DNA

Patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti, Sectia a VII-a civila, sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind suspectati ca au luat mita pentru a influenta decizia in dosare de insolventa, a confirmat oficial DNA, intr-un comunicat, dupa ce in cursul zilei au fost vehiculate pe surse mai multe informatii in acest sens. ---------------------------Ora 20:50 DNA a solicitat luni seara Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii incuviintarea retinerii si arestarii preventive a magistratilorOra 20:20 Realitatea TV a difuzat imagini surprinse de camerele de luat vederi care il prezinta pe judecator sarind gardul din spatele casei, in curtea unei fabrici, unde incepe sa fuga Ora 18:45 Judecatorii Elena Roventa, Ion Stanciu si Ciprian Sorin Viziru de la Tribunalul Bucuresti sunt ceilalti trei magistrati urmariti penal Ora 18:00 Judecatorul Mircea Moldovan a sarit gardul si a fugit, dar s-a prezentat ulterior la DNA, imbracat in trening si tricou in dungi, unde a spus ca nu stia ca e cautatOra 15. 38: Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca printre judecatorii vizati de ancheta DNA s-ar afla si Mircea Moldovan, judecatorul care a admis in 2012 cererea de intrare in insolventa a Hidroelectrica. Aceleasi surse sustin ca judecatorul nu s-a prezentat la DNA, iar la domiciliul sau o alta persoana raspunde la interfon si sustine ca judecatorul nu este acasa. Urmareste pe HotNews. ro dezvoltarea evenimentului.

PORTRET Cine este Mircea Moldovan, unul dintre judecatorii vizati de DNA si banuit ca ar fi fugit de procurori

Unul dintre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti vizati DNA si care, potrivit unor surse, ar fi fugit de procurori, este Mircea Moldovan de la Sectia a VII-a Civila. Mircea Moldovan este un judecator sindic, adica un judecator cu atributii speciale in cadrul procedurilor de faliment si insolventa. De-a lungul timpului, functia exercitata de catre Moldovan l-a pus in centrul unor dosare controversate de insolventa precum Hidroelectrica, Metro sau Rodipet. Vezi in articol cele mai importante momente din cariera lui Mircea Moldovan.

Magistratul fugar s-a predat procurorilor DNA: Acesta si alti trei judecatori sunt acuzati de coruptie (VIDEO)

10:Judecatorul Mircea Moldovan s-a predat la DNA, dupa ce fugise de acasa in timp ce procurorii il asteptau la audieri. El a sosit la sediul DNA insotit de avocatii sai. Fuga judecatorului .

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )