Libnet.ro
UNICEF

14:45

DNA l-a trimis in judecata pe fostul director al Spitalului Municipal Adjud

Adevărul Adevărul,
DNA l-a trimis in judecata pe fostul director al Spitalului Municipal Adjud

Florin Padurariu este acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita, acesta fiind prin in flagrant in timp ce incasa una dintre transele de bani convenite cu reprezentantii unei firme. continuă pe Adevărul

Donald Trump, avertisment dur pentru fostul director FBI: Ar face bine sa spere ca nu exista inregistrari ale conversatiilor noastre!

Presedintele american Donald Trump l-a atentionat vineri pe fostul director al FBI, James Comey, pe care l-a destituit in mod neasteptat marti, sa nu faca dezvaluiri pentru presa, informeaza.

Donald Trump recunoaste ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director FBI daca este vizat de ancheta privind legaturi cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a recunoscut joi ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director al FBI James Comey, pe care l-a demis, daca este vizat de o ancheta privind legaturile sale cu Rusia, cu riscul de a alimenta suspiciunile de ingerinta sau intimidare, scrie AFP.

Moise Guran a pierdut procesul cu fostul director de vanzari al TVR

Moise Guran a pierdut proceseul cu fostul director de vanzari al TVR, Anca Gheorghe. Potrivit paginademedia. ro, aceasta vindea prin firma sotului sau publicitate pentru Biziday. Imediat dupa rezilierea.

De ce a pierdut Moise Guran aproape 300.000 de lei si cum s-a jignit si scuipat cu fostul director de marketing al TVR, Anca Gheorghe

In urma unui proces de natura comerciala intre Biziday Consulting SRL si Anna Media SRL firma sotului fostului director de marketing si vanzari al TVR, Anca Gheorghe) Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )