Libnet.ro
UNICEF

05:45

DNA: in luna martie, 128 de inculpati au fost condamnati definitiv in dosare de coruptie

B1 B1,
DNA: in luna martie, 128 de inculpati au fost condamnati definitiv in dosare de coruptie

In cursul lunii martie 2015, in dosare de coruptie instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie, 128 de inculpati au fost condamnati definitiv, se arata intr-un comunicat transmis luni de DNA, citat de. continuă pe B1

Martie 2015 a fost cea mai calda luna martie din istoria lumii

Martie 2015 a fost, la nivelul planetei, cea mai calda luna martie inregistrata vreodata incepand din 1880, de cand se arhiveaza informatiile despre nivelul temperaturii medii globale, a anuntat AFP, citata de Agerpres.

Efectele incalzirii globale: Luna martie a acestui an a atins un record al temperaturilor ridicate

Ne e din ce in ce mai clar ca incalzirea globala nu e o gluma si ca i se simt consecintele din ce in ce mai puternic. Un raport al temperaturilor medii globale ne ridica si mai multe probleme. Martie 2015 a fost, la nivelul planetei, cea mai calda luna martie inregistrata din 1880, de [] Efectele incalzirii globale: Luna martie a acestui an a atins un record al temperaturilor ridicate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vanzarile de console au scazut semnificativ in luna martie

Cei care si-au dorit o consola, se pare ca si-au cumparat-o, altfel nu-mi explic scaderea semnificativa a scaderii vanzarilor confirmata printr-un studiu NPD. Multi gameri se vor juca toata viata pe un computer. in acelasi timp insa, cei care nu vor sa investeasca in fiecare an intr-un upgrade, isi cumpara o consola. Nu de alta, [] Vanzarile de console au scazut semnificativ in luna martie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )