Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA mai da o lovitura: Cine este babanul urmarit penal

B1 B1,
 DNA mai da o lovitura: Cine este babanul urmarit penal

Directia Nationala Anticoruptie DNA)mai da o lovitura. Un fost director al unei importante institutii de stat este urmarit penal pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani. Dan-Mihai Toader, f. continuă pe B1

Dan-Mihai Toader, fost director al Postei Romane, este urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani.

Fostul director al Postei Romane Dan-Mihai Toader, urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, aflat in prezent in detentie, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Ancheta in cazul mortii lui Gyuri Pascu, finalizata. Cine este responsabil de decesul actorului

La un an de la decesul lui Ioan Gyuri Pascu, procurorii de la Parchetul Capitalei au finalizat ancheta in cazul mortii sale. Procurorii au vrut sa afle cine este responsabil pentru moartea actorului, dar icir.

Cine este adevaratul autor al poeziei Mama, creatie atribuita in mod eronat lui George Cosbuc

Versurile poeziei Mama, care au fost puse pe muzica de catre celebrul compozitor George Enescu, devenind apoi una dintre cele mai indragite romante din perioada interbelica, au fost scrise de.

Fosta asistenta i-a otravit copilul: Cine este actrita care a trecut printr-o drama teribila (FOTO)

Gabriela Spanic este una dintre cele mai apreciate actrite din lume. Putini sunt, insa, cei care stiu drama prin care a trecut aceasta. Fiul sau a fost la un pas de moarte dupa ce a fost otravit de.

RASTURNARE de situatie in cazul ATACULUI ARMAT din SUA. Cine este DE FAPT ATACATORUL. Numar URIAS de MORTI

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

Cine este ATENTATORUL de la Las Vegas: Detalii INCREDIBILE ale Politiei americane (FOTO)

Politia a oferit primele detalii in legatura cu suspectul vinovat de declansarea focului armat din Las Vegas, soldat cu peste 50 morti si 200 de raniti. Atacatorul se numeste Stephen Paddock, este din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )