Libnet.ro
UNICEF

23:30

DNA a ridicat documente de la Primaria Sectorului 5 privind achizitia de tablete facuta de societatea Economat SRL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a ridicat documente de la Primaria Sectorului 5 privind achizitia de tablete facuta de societatea Economat SRL

Ofiterii politiei judiciare de la DNA au ridicat joi ai multe documente de la firma Economat SRL, cat si de la Primaria Sectorului 5, transmite primaria intr-un comunicat de presa. Actiunea are legatura cu achizitia de tablete facuta de aceasta societate comerciala. Fostul edil de la Sectorul 5, Daniel Florea este audiat la DNA, in calitate de martor. Social-democratul a declarat ca nu stie in ce dosar a fost chemat, ci doar ca are calitatea de martor, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a ridicat documente de la Primaria Sectorului 5 privind achizitia de tablete facuta de societatea Economat SRL. Fostul edil Daniel Florea, audiat in calitate de martor

Ofiterii politiei judiciare de la DNA au ridicat joi ai multe documente de la firma Economat SRL, cat si de la Primaria Sectorului 5, transmite primaria intr-un comunicat de presa. Actiunea are legatura cu achizitia de tablete facuta de aceasta societate comerciala. Fostul edil de la Sectorul 5, Daniel Florea este audiat la DNA, in calitate de martor.

Procurorii au descins la domiciliul lui Dan Tudorache. Fostul edil este vizat intr-un dosar privind achizitia de tablete (VIDEO)

Procuroriai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) audescins, joi,la domiciliul fostuluisectorului 1,Dan Tudorache, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, de unde au ridicatmai mu.

Primaria Sectorului 4 vrea sa acceseze fonduri prin Green Deal pentru a amenaja gradini verticale pe fatadele blocurilor si pe cladiri publice

Primaria Sectorului 4 vrea sa acceseze fonduri europene prin Pactul Ecologic European Green Deal) pentru a amenaja pereti verzi gradini verticale) pe fatadele blocurilor si a institutiilor publice. Primul.

Primaria Sectorului 4 vrea sa acceseze fonduri prin Green Deal pentru a amenaja gradini verticale pe fatadele blocurilor si pe cladiri publice

Primaria Sectorului 4 vrea sa acceseze fonduri europene prin Pactul Ecologic European Green Deal) pentru a amenaja pereti verzi gradini verticale) pe fatadele blocurilor si a institutiilor publice. Primul pas facut de administratia locala este lansarea unui concurs international de solutii pentru realizarea proiectului, iar pe baza solutiilor obtinute va depune cereri de finantare.

UPDATE Fostii primari PSD Daniel Tudorache, Daniel Florea si Marian Vanghelie, vizati de DNA Tudorache spune ca dosarul priveste achizitia de tablete pentru elevii din sectorul 1 Vanghelie: Mi-au spus ca e vorba despre abuz in functie

Procurorii DNA fac joi zeci de perchezitii in doua dosare de coruptie, in care sunt vizati fostul primar PSD al Sectorului 1 al Capitalei Daniel Tudorache, precum si fostul edil a Sectorului 5 Marian Vanghelie. Tudorache a scris pe Facebook ca perchezitia a fost facuta in urma unei sesizari a actualului primar Clotilde Armand pentru achizitia de tablete pentru elevii din Sectorul 1.

Dosar penal in rem privind achizitia Spitalului Mobil de la Letcani. Documente si contractul de achizitie, cerute de la ADI Invest, companie al carei presedinte e fostul sef al CJ Iasi Maricel Popa (VIDEO)

Situatia spitalului mobil din Letcani a ajuns si subiectul unui dosar penal. Potrivit News. ro, politia si procuratura din Iasi au solicitat documente de la asociatia care a construit spitalul modular. Printre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )