Libnet.ro
UNICEF

06:45

DNA: Seful UNIFARM a cerut 760.000 euro mita!

Antena3 Antena3,
DNA: Seful UNIFARM a cerut 760.000 euro mita!

A inceput ancheta in ce priveste achizitiile din aceasta perioada a pandemiei. Directorul Unifarm, Ionel Eugen Adrian, s-a ales cu un control judiciar pe o perioada de 60 de zile, incepand de marti, pentru ca ar fi pretins o mita de 760. 000 de euro, potrivit DNA. Acesta este unul dintre capetele de acuzare. continuă pe Antena3

Directorul Unifarm, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile: Este acuzat ca ar fi cerut 760.000 de euro mita pentru atribuirea unui contract de livrare a echipamentelor de protectie impotriva COVID-19 (FOTO)

Directorul general al Companiei Nationale Unifarm SA a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie in legatura cu un contract de achizitie a ec.

Laudele lui Orban pentru seful Unifarm inainte ca acesta sa fie acuzat de DNA pentru mita. Exemplu de transparenta

In urma cu doua luni premierul Ludovic Orban afirma ca se declara multumit de achizitiile facute de Unifarm si il dadea ca exemplu de transparenta. Azi insa, DNA l-a pus sub acuzare pe directorul Unifarm pentru luare de mita si alte patru infractiuni de coruptie pentru ca ar fi pretins 760. 000 de euro unui intermediar in schimbul atribuirii unui contract de achizitie a echipamentelor de protectie impotriva COVID-19.

Emanuel Ungureanu: Seful Unifarm a vandut spitalelor masti de zugravi ca fiind masti FFP2

Seful Unifarm Adrian Ionel a vandut spitalelor masti de zugravi ca fiind masti FFP2, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu marti, la dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii.

Directorul Unifarm, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro in plina pandemie

Procurorii DNA au deschis un dosar penal si l-au pus sub control judiciar pe seful companiei de stat Unifarm, Eugen Adrian Ionel. Acesta e acuzat ca ar fi cerut mita de la o firma 760. 000 de euro in luna martie pentru a facilita achizitia de masti si combinezoane pentru combaterea pandemiei de coronavirus, desi mastile erau neconforme.

DNA: Directorul Unifarm va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, a inculpatului Ionel Eugen Adrian, director general al Companiei Nationale Unifarm SA, de la 23 iunie, arata un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )