Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doar 3% dintre romani stiu ca analizele de sange, precum hemoleucograma, ajuta la depistarea cancerelor de sange

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doar 3% dintre romani stiu ca analizele de sange, precum hemoleucograma, ajuta la depistarea cancerelor de sange

Analizele de sange sunt unele dintre cele mai uzuale teste medicale de laborator si sunt recomandate de medic, fie pentru un control de rutina al starii de sanatate, fie pentru a diagnostica si a urmari evolutia unor boli. continuă pe Ziarul Bursa

Peste jumatate dintre romani spun ca facturile lor cresc mai rapid decat veniturile, iar trei cupluri din 10 declara ca relatia lor ar putea fi mult mai buna daca si-ar gestiona mai bine banii (studiu)

In Romania, categoria cea mai afectata de scaderea veniturilor in 2020 este reprezentata de tinerii intre 18-21 ani si apoi de categoria intre 22-37 ani, arata datele unui studiu realizat de Intrum Romania, parte a Intrum Grup, activ pe piata de credit management si colectare de creante. O parte dintre ei sunt la primul loc de munca dupa terminarea facultatii sau tocmai si-au intemeiat o familie. Acestia afirma ca, inca din martie 2020, veniturile lor au inceput sa scada si nici pana la momentul efectuarii studiului nu s-au stabilizat. Desi pentru 41% dintre respondenti venitul a fost dezechilibrat la un moment dat pe parcursul anului, pentru 38% dintre acestia, venitul nu s-a modificat sau chiar s-a consolidat. insa 34% din esantionul intervievat ramane inca pragmatic cu privire la venitul gospodariei, pregatindu-se pentru inca o scadere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1895 seconds )