Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doar 80 de paturi libere la ATI in tara. Cand va fi depasita capacitatea de spitalizare la Terapie Intensiva

Antena3 Antena3,
Doar 80 de paturi libere la ATI in tara. Cand va fi depasita capacitatea de spitalizare la Terapie Intensiva

Autoritatile trebuie sa ia masuri mai dure iar efectul acestor masuri trebuie sa fie mai puternic decat mentinerea unui plafon de 8. 000 de infectari pe zi. in caz contrar, posibilitatea sistemului sanitar romanesc de a prelua pacienti la Terapie Intensiva va fi depasita in curand. continuă pe Antena3

Covid-19. Medicii cer noi restrictii. Mai sunt doar 80 de paturi la ATI in toata tara

Mai sunt doar 80 de paturi de terapie intensiva in intreaga tar, iar situatia devine tot mai grava in conditiile in care in ATI ajung cate 300 de bolnavi, la un platou de 8. 000 de cazuri de infectare pe zi.

Mai sunt doar 80 de paturi la ATI in toata tara. Medicul Radu Tincu: Un pacient in stare grava are nevoie de doua trei saptamani in terapie intensiva

Mai sunt doar 80 de paturi de terapie intensiva in intreaga tara. Medicul Radu Tincu, medic de terapie intensiva, de la Spitalul Floreasca, spune ca masurile luate ar trebui sa aiba efecte mai puternice.

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor de coronavirus cu 10 paturi de ATI

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor cu forme grave de coronavirus cu 10 paturi de ATI. Judetul Sibiu ramane cu cea mai mare incidenta din tara, 7,63, chiar daca cifrele au scazut constant in ultima saptamana, scrie News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )