Libnet.ro
UNICEF

09:31

Doar autoritatile burkineze il pot salva pe romanul rapit

România Liberă România Liberă,
Doar autoritatile burkineze il pot salva pe romanul rapit

Conducerea companiei miniere la care era angajat cetateanul francez de origine romana rapit in Burkina Faso de o grupare terorista crede ca nici Romania, nici Franta, nici macar SUA nu il vor putea salva din mainile rapitorilor, potrivit publicatiei Jeune Afrique . continuă pe România Liberă

Cine il poate salva pe romanul rapit de islamisti?

La 10 ani de la episodul Irak, teroristii ameninta cu moartea un alt cetatean roman, luat ostatic in Africa. Islamisti influentati de Statul Islamic cer statului roman bani in schimbul eliberarii lui Iulian Ghergut, fapt pentru care o celula de criza care implica inclusiv Cotroceniul gestioneaza operatiunile. Fostul presedinte Traian Basescu sustine insa ca autoritatile de la Bucuresti s-au miscat foarte incet in cazul lui Iulian Ghergut.

Cine il poate salva pe romanul rapit in Burkina Faso

La Bucuresti, Romania a alcatuit o celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului rapit in Burkina Faso. Dar in mod concret, acesta va fi salvat de fortele militare din Africa.

Ministrul de Externe se intoarce DE URGENTA in tara, pe fondul informatiilor despre romanul rapit in Burkina Faso

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat pentru surse.

Slujbe si rugaciuni in satul natal din Neamt pentru romanul rapit de jihadisti. Iulian Ghergut trecuse pe la Sabaoani cu o luna inainte de a fi rapit de teroristi

Desi nu mai are membri apropiati ai familiei in satul Traian, comunitatea locala din Sabaoani a primit cu ingrijorare ultimele vesti despre Iulian Ghergut. Oamenii se roaga pentru ca autoritatile romane sa reuseasca sa-l scape pe consateanul lor din mainile teroristilor.

MAE verifica veridicitatea informatiilor din presa privind romanul rapit in Burkina Faso

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile romane reprezentate in Celula de criza verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in presa, inclusiv a mesajului audio, prin.

MAE: Celula de criza verifica veridicitatea informatiilor din presa privind romanul rapit in Burkina Faso

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile romane reprezentate in Celula de criza verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in presa, inclusiv a mesajului audio, prin.

Ponta: Deschidem o celula de criza la MAE pentru romanul rapit. Posibil sa ma intanesc si cu Iohannis

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de catre celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca presedintele Klaus Iohannis a fost.

Ponta se intalneste cu Iohannis pentru a discuta despre romanul rapit in Burkina Faso

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )