Libnet.ro
UNICEF

05:30

La doar cinci ani stia ca va muri, asa ca si-a facut o lista cu dorinte. Cand au vazut care este ultima sa solicitare, parintii au izbucnit in lacrimi (FOTO+VIDEO)

Antena3 Antena3,
La doar cinci ani stia ca va muri, asa ca si-a facut o lista cu dorinte. Cand au vazut care este ultima sa solicitare, parintii au izbucnit in lacrimi (FOTO+VIDEO)

La doar cinci ani, Eileidh Paterson stia ca va muri. Bolnava de cancer in stare terminala, copila si-a facut o lista de dorinte pe care parintii au incercat sa i le indeplineasca. Ultima. continuă pe Antena3

Moneda nationala a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro

Leul a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro, care a fost cotat la 4,5957 lei, in crestere cu 0,98 bani 0,21%) comparativ cu sedinta de luni, potrivit Agerpres.

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, condamnat definitiv la cinci ani inchisoare

Ovidiu Putura, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a fost condamnat definitiv marti de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani inchisoare cu executare pentru.

Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, condamnat la cinci ani de inchisoare, pentru trafic de influenta si dare de mita

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare pentru dare de mita si trafic de influenta de catre inalta Curte de Casatie si Justitie, decizia fiind definitiva.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, judecatorul Ovidiu Putura, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea Suprema l-a condamnat pe fostul secretar de stat din ministerul Justitiei Ovidiu Putura la cinci ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita si trafic de influeta. Aceeasi sentinta o primise fostul secretar de stat si la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )