Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doar jumatate dintre tinerii romani sunt optimisti in privinta sanselor personale in viitor. Cum vad ei viitorul, ce cred despre tara si despre lumea in care traim (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Doar jumatate dintre tinerii romani sunt optimisti in privinta sanselor personale in viitor. Cum vad ei viitorul, ce cred despre tara si despre lumea in care traim (sondaj)

Numai 55% dintre tinerii romani sunt optimisti in privinta sanselor personale in viitor, arata rezultatele unui sondaj publicat de IRSOP marti dimineata. Sanatatea si locurile de munca sunt elementele care ii ingrijoreaza cel mai mult. Daca ar fi sa aleaga intre doua societati, una in care domina statul si una care pune accent pe libertatea si initiativa individului, majoritatea tinerilor 70%) ar alege ideea libertatii individului. Asta inseamna ca, din perspectiva filosofiei politice, tinerii inclina mai mult spre ideile liberale decat spre cele social-democrate sau socialiste, mai arata rezultatele sondajului IRSOP. continuă pe Hotnews

Tinerii romani, agricultori de baza: de ce prefera sa lucreze la tara si care sunt alternativele

Tinerii romani nu mai fug de munca, la fel ca in urma cu ceva timp. in schimb, se orienteaza catre domenii neobisnuite, in secolul vitezei si al digitalizarii. Unul dintre trei romani sub.

Nou studiu despre coronavirus: Doar 22% dintre persoanele testate pozitiv cu COVID-19 prezinta simptome

Doar 22% dintre britanicii care au fost testatipozitiv pentru coronavirus au raportat ca au prezentat simptome in momentul efecturarii testelor, potrivit Biroului pentru Statistica din Marea.

Focar de COVID-19 in Linz. 99 de romani sunt infectati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca 99 de cetateni romani din Austria au fost confirma.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )